Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Fyldig tyrkisk landsuppe
2 personer (742 kcal pr. person)Ingredienser
250 g champignon
2 spsk (28 g) madolie
250 g hakket oksekød
1 dåse (400 g) flåede hakkede tomater
2 (20 g) grøntsagsbouillonterninger
1 liter (750 g) vand
2 tsk (8 g) paprika
1 tsk (4 g) salt
125 g suppehorn
½ (90 g) peberfrugt
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Hak løg fint og champignon groft. Varm olien godt op i en stor gryde og svits løgene til de er gyldne.
- Kom kødet i gryden og svits med til kødet har skiftet farve. Tilsæt champignon, tomater, bouillon, vand, paprika og salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 8 minutter.
- Kom suppehorn i gryden og lad retten koge yderligere 3 minutter.
- Snit peberfrugten i små tern og tilsæt dem i gryden. Lad retten koge yderligere 1 minut.
- Servér suppen rygende varm - velbekomme!