Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kang Kari Gai Laos kylling i karry
2 personer (767 kcal pr. person)Ingredienser
1 dåse (300 g) kokosmælk light
1 spsk (18 g) gul karrypasta
½ tsk (4 g) salt
2 spsk (30 g) fish sauce
1 dl (100 g) vand
1 (200 g) bagekartoffel
2 stk (130 g) gulerødder
75 g minimajs
1 lille (55 g) løg
200 g jasminris
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Skræl grøntsagerne og skær dem i små tern (1 x 1 cm). Halvér kyllingefileterne på langs.
- Bring kokosmælken i kog i en gryde ved medium varme. Tilsæt karrypasta og lad det koge i 5 minutter, mens der røres.
- Kog risene i 12 min. i 3½ dl vand med ½ tsk salt og lad dem derpå trække under låg indtil kyllingen er færdig.
- Tilsæt kylling og salt til kokosmælken og bring i kog igen. Tilsæt vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og fish sauce. Lad det koge i 20 min.