Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Vagabondens livret
2 personer (681 kcal pr. person)Ingredienser
¼ dl (11 g) rasp
½ tsk (0 g) oregano
½ dåse (200 g) hakkede tomater
1 dl (75 g) vand
½ stk (5 g) bouillonterning
1 spsk (36 g) soltørret tomatpuré
½ tsk (7 g) oregano
2 (130 g) gulerødder
½ (90 g) grøn peberfrugt
4 g salt
4 g peber
7 g Frisk basilikum
35 g Revet mozzarella
170 g Spaghetti
Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 225ºC. Rør en fars sammen af svinekød, rasp, halvdelen af oreganoen, salt, peber og halvdelen af den soltørrede tomatpuré. Form farsen til små kødboller, ca. 14 stk., og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg kødbollerne 12 min. i ovnen. Kom dem i kødsovsen, når de er færdige.
- Skyl og skær imens gulerødderne og peberfrugten (fjern først kerner og frøvægge) i små tern.
- Kom tomater, bouillon, vand, soltørret tomatpuré, oregano, gulerødder og peberfrugt i en gryde og lad det småsimre 15 min. til grøntsagerne er godt møre. Saucen kan evt. blendes med en stavblender.
- Kog spaghetti i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt i ca. 11 minutter - uden låg.
- Kom kødbollerne i saucen, når de er klar. Smag til med salt og peber og kom saucen over friskkogt spaghetti. Drys med frisk basilikum samt revet mozzarella og servér straks.