Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kyllingefrikadeller med quinoa og salat
2 personer (569 kcal pr. person)Ingredienser
195 g Gulerod, dansk, rå
2 stk (200 g) gulerødder
1 lille (3 g) courgette/squash
150 g quinoa
250 g hakket kylling
4 stk (76 g) forårsløg
2 tsk (9 g) salt (gerne havsaltflager)
12 kværn (4 g) peber
1 (55 g) æg
1 tsk (5 g) olie (gerne koldpresset rapsolie)
Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Kog quinoa i 3 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 minutter.
- Rens og snit forårsløg fint - både hvid og grøn del skal bruges. Rør det hakkede kyllingekød med salt og peber. Pensl en slip-let-pande med olie og sæt den over varmen. ilsæt 1/3 af den kogte quinoa, forårsløg og æg til farsen, og rør alt godt sammen.
- Form 10-12 frikadeller og brun dem ca. 2 minutter på hver side - de skal have en gylden skorpe. Skru ned til middel varme og steg frikadellerne færdige i ca. 10 min. Vend dem jævnligt.
- Skræl imens gulerødderne og riv dem og courgetten groft. Bland med resten af den kogte quinoa i en skål. Klip purløg over og giv citronbåde til.