Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Grove pølser med æblesauté og grov kartoffelmos
2 personer (809 kcal pr. person)Ingredienser
1 (180 g) mellemstort æble
1 (165 g) rød peberfrugt
1 (215 g) porre
1 fed (3 g) hvidløg
1 tsk (0 g) tørret timian
4 g Salt og friskmalet sort peber
1 tsk (5 g) rapsolie
1 dl (100 g) vand
3 (600 g) bagekartofler
1 liter (750 g) hønsebouillon fra tern
4 g Lidt salt efter smag
2 spsk (16 g) grov sennep
0 g Grov sennep
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen på højeste temperatur. Den skal være knaldvarm.
- Skær æblet i både og peberfrugten i strimler. Halvér porren på langs og del den i stykker på 3 cm. Hak hvidløget fint. Kom grøntsagerne i en lille bradepande. Tilsæt timian, salt og peber og olien og vend rundt, så alt er godt fordelt. Tilsæt vand.
- Tør pølserne af med køkkenrulle. Prik dem grundigt overalt med en kødnål el. lign, så de ikke brister under stegningen.
- Læg pølserne på og stil retten i midten af ovnen og steg i ca. 20 minutter.
- Skræl evt. kartoflerne og skær dem i små tern på 1½ cm. Bring dem i kog med bouillontern, vand og lidt salt og kog dem møre, ca. 8 minutter. Dræn og mos dem groft med en gaffel sammen med sennep. Smag til med salt og peber.
- Servér sennep til.