Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Græske hakkebøffer med tzatziki og bulgursalat
2 personer (772 kcal pr. person)Ingredienser
350 g hakket oksekød max. 12 % fedt
40 g feta
1 dl (5 g) persille
1 (3 g) hvidløg
10 g 10g smør eller olie
150 g 2 tomater
120 g ½ agurk
100 g tzatziki
4 g salt
4 g peber
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Bring en gryde med 4 dl vand og ½ tsk salt i kog til bulgur. Tilsæt bulgur og lad det koge 10 minutter under låg. Sluk for varmen og lad det trække mens resten af retten laves.
- Hak persille og hvidløg. Del feta i mindre stykker. Kom det i oksefarsen og form til bøffer. Brun hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.
- Skyl og skær imens tomater og agurk i tern.
- Hæld evt. overskydende vand fra bulguren, bland den med tomat og agurk og server med tzatziki og hakkebøffer.