Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Grillet kalkun med tzatziki og krydrede jasminris
2 personer (699 kcal pr. person)Ingredienser
2 spsk (30 g) græsk yoghurt 2%
1 fed (3 g) hvidløg
0 g Salt og peber
200 g jasminris
4 dl (350 g) vand
6 g salt
3 g peber
4 stk (76 g) forårsløg
3 stilke (8 g) frisk kørvel
2 stk (ca. 300g) (300 g) kalkunschnitzel
2 stk (225 g) tomater
2 spsk (28 g) olie
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Kog risene 12 minutter under låg i 3½ dl vand med ½ tsk salt og lad dem derpå trække under låg til retten er færdig. Rens og snit forårsløgene fint og kom dem i gryden med risene i de sidste 3 minutter af trækketiden.
- Riv agurken groft og krydr med salt og peber. Lad det trække i 10 minutter og hæld evt. væde fra. Kom yoghurten i og pres hvidløgsfed ned i. Reducer mængden af hvidløg hvis du ønsker mindre stærk smag.
- Halvér tomaterne. Kom lidt olie på en grillpande og steg schnitzlerne et 3-4 minutter på hver side. Læg tomaterne med skærefladen nederst på samme pande og vend dem efter et par minutter.
- Snit kørvel fint og vend det med de kogte ris.