Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Provencalske kalkunruller
2 personer (488 kcal pr. person)Ingredienser
½ stk (5 g) hønsebouillonterning
2 dl (250 g) vand
4 tynde (270 g) kalkunschnitzler
50 g cremet gedeost
4 (20 g) soltørrede tomater i strimler - semi dry
1 tsk (0 g) herbes de Provence
10 g Olie eller smør til stegning
2 fed (6 g) hvidløg
3 g salt
3 g peber
125 g snitbønner
35 g oliven uden sten
¼ dl (4 g) persille
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
Tilbehør: 4 tandstikkere
- Skræl kartoflerne og skær dem i 3x3 cm tern. Kog kartoflerne møre i usaltet vand ca. 20 min. Opløs bouillonterning i kogende vand.
- Bank evt. kalkunschnitzlerne lidt tyndere med en knyttet hånd. Smuldr osten og fordel den på schnitzlerne. Læg tomaterne oven på, drys med herbes de Provence og rul dem sammen. Hold rullerne sammen med en kødnål eller tandstik.
- Brun rullerne i smør eller olie ved jævn varme i 7 min. Krydr med presset hvidløg, salt og peber. Tilsæt bouillon og lad rullerne koge 6-8 min. ved jævn varme.
- Snit bønnerne let skråt. Damp bønnerne et par minutter i letsaltet vand, så de stadig har bid.
- Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem let med en gaffel. Hak oliven og persille. Bland kartoffelmosen med oliven og persille og smag til med salt og peber. Servér kartoffelmosen til rullerne sammen med bønner.