Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kalkunschnitzel med lufttørret skinke og tomat
2 personer (586 kcal pr. person)Ingredienser
250 g frisk pasta
65 g færdiglavet basilikumpesto
25 g Basilikumblade
2 (300 g) kalkunschnitzler (ca. 300 g)
2 skiver (40 g) lufttørret skinke
250 g cherrytomater
4 g salt
3 g peber
30 g blå ost
1 lille bundt (25 g) basilikum
Tilberedningstid: ca. 25 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 225 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
- Bank med en kødhammer eller med håndroden schnizlerne så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys det med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke lufttørret skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12-14 minutter.
- Kog pastaen som angivet på pakken.
- Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
- Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.