Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Fuldkornsspaghetti med rejer og forårsløg
2 personer (617 kcal pr. person)Ingredienser
200 g fuldkornsspaghetti
80 g babymajs
5 stk (95 g) forårsløg
1 (180 g) rød peberfrugt
2 spsk (28 g) olie
½ stk (15 g) citron
17 g Dild efter smag
4 g salt
3 g peber
50 g babyspinat
Tilberedningstid: ca. 25 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Kog spaghettien ca. 11 minutter i en gryde med let saltet vand. I de sidste 3 minutter koger babymajsen med.
- Rens og snit forårsløgene i 3 cm stykker og peberen i strimler og rist dem ca. 2 min. i en stor pande med olie.
- Skyl babyspinat og hæld lagen fra rejerne og kom dem og babyspinaten ved den afdryppede pasta. Pres citron henover. Vend den friskkogte pasta med skyllet, plukket dild og derpå med de stegte grøntsager. Krydr med salt og peber og server straks retten rygende varm.