Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Rødbedesuppe med serranoskinke og groft brød
2 personer (396 kcal pr. person)Ingredienser
2 skiver (30 g) serranoskinke
1 dl (100 g) yoghurt
½ bundt (15 g) persille
1 (14 g) skalotteløg
8 dl (800 g) vand
2 (20 g) bouillonterninger
4 g salt
4 g peber
2 spsk (28 g) vineddike
100 g groft brød
Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Skræl rødbederne under rindende vand. Pil løg og skær det i kvarte.
- Skær 2/3 af rødbederne i grove tern, og kog dem sammen med løg, vand, bouillonterninger i en stor gryde i 20 min. Blend til en jævn suppe, der smages til med salt og peber.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- De resterende rødbeder rives groft og vendes med salt og vineddike.
- Læg serranoskinken på bagepapir på en bageplade og rist den i ovnen i 7-10 min. Sæt brødene med i ovnen i de sidste 5 min.
- Skyl og pluk persillen. Anret suppen med den revne rødbede og med yoghurt og crispy serranoskinke. Drys nu med persille og server med lunt brød til.