Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Avokadoburger med laks og ærter
2 personer (479 kcal pr. person)Ingredienser
1 (145 g) avocado
2 (120 g) mellemstore kartofler
100 g friske slikærter
1 lille bundt (6 g) persille
4 g salt
3 g peber
100 g babyspinat
60 g røget laks
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Skær kartoflerne i kvarte og kog dem rigeligt vand i ca. 9 min. i en gryde tilsat ½ tsk salt.
- Tænd ovnen på 200 grader, flæk burgerbollerne og lun dem i ovnen i ca. 4 minutter.
- Skyl og hak persillen groft. Skold sukkerærterne med kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Si vandet fra. Hak dem fint (med skal).
- Skræl avocadoen og skær den i skiver. Skyl spinaten.
- Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem med persille, salt, peber og friske ærter. Form 2 bøffer af kartoffelmosen.
- Byg burgeren: læg skiver af avocado på bollen, dernæst kartoffelbøffen og top med spinat og røget laks.