Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Bami Goreng med kylling og nudler
2 personer (796 kcal pr. person)Ingredienser
2 (270 g) kyllingefileter
1 (215 g) porre
1 (180 g) grøn peberfrugt
1 spsk (14 g) olie
100 g bambusskud i skiver
1 pakke (120 g) bami goreng sauce
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Bring vand tilsat ½ tsk salt i kog i en gryde med låg. Tilsæt nudlerne, sluk for varmen og lad nudlerne stå i 4 min.
- Skær kylling i strimler. Skyl porre og peberfrugt og skær begge i strimler.
- Varm olien i en wok eller en dyb pande - den skal være meget varm. Brun kyllingestrimlerne.
- Tilsæt porre, peberfrugt og bambusskud og lynsteg i 2 min. under let omrøring.
- Hæld vandet fra nudlerne. Tilsæt woksaucen til wokken, rør rundt og tilsæt nudlerne.
- Rør rundt og servér rygende varm.