Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Tikkakylling med indisk tomat-kartoffelstuvning
2 personer (691 kcal pr. person)Ingredienser
0 g Olie
1 stk (75 g) tomat
1 spsk (3 g) frisk koriander
1 spsk (24 g) olie
¼ tsk (0 g) sennepsfrø
350 g bagekartofler
1 spsk (15 g) tikka masala paste
16 g Saften fra 1/4 citron
½ tsk (2 g) sukker
2 (150 g) tomater
6 g salt
1 dl (100 g) yoghurt naturel
½ spsk (7 g) spsk ingefær
1 fed (3 g) hvidløg
0 g tikka masala paste
300 g kyllingeinderfilet
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
Tilbehør: 4 træspid
- Riv ingefæren fint og pres hvidløgene. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Skær kyllingen ud i store tern og læg dem i marinaden og stil den i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
- Skær kartoflerne i tern på 1½ x 1½ cm. Opvarm olien i en gryde eller sauterpande ved jævn varme. Kom sennepsfrøene ved og steg et par sekunder til de springer rundt på panden. Kom kartoflerne i og steg dem i 5 min.
- Tilsæt krydderi, citronsaft, sukker og salt til tomat-kartoffelstuvningen. Rør rundt og steg i 5 min.
- Sæt imens kyllingeternene på spid og læg dem på bagepapir på en bageplade. Sæt den midt i ovnen og steg dem 7-8 min. Vend dem undervejs.
- Skær 2-3 tomater i kvarte. Tilsæt tomaterne til tomat-kartoffelstuvningen og rør godt rundt. Lad det simre 7-8 min. til karfoflerne er møre.
- Til pyntens skæres resten af tomaterne i kvarte og korianderen hakkes fint. Pensl lidt olie på pappadums og læg dem på en rist og sæt dem øverst i ovnen i 1-2 min.