#1 af puttetøz (slettet)
flæskesteg
Du læser en tråd i debat > vægttabputtetøz (slettet)
flæskesteg
hvordan dælen taster jeg det ind??? det vejer jo ikke det samme råt som stegt??
14 år7. juli 2010 kl. 14:12
karin_w (slettet)
#2
re: flæskesteg
Du indtaster bare den rå vægt af det du har spist :) den vægt det mister er vand, der fordamper under tilberedningen, hvilket ikke ændrer på kalorieantallet i den færdige mad...
mvh Karin
mvh Karin
14 år7. juli 2010 kl. 14:46
rdrd (slettet)
#3
re: flæskesteg
Prøv at se dette link (et forældet link til svinegodt.dk er blevet fjernet)
Du kan oprette tilberedt flæskesteg som ny vare.
Du kan oprette tilberedt flæskesteg som ny vare.
14 år7. juli 2010 kl. 14:55
rdrd (slettet)
#4
re: flæskesteg
Det er jo ikke kun vand der smelter af, når man steger den, men også fedt, så derfor ændre næringsindholdet sig i en flæskesteg en del.
14 år7. juli 2010 kl. 14:56
karin_w (slettet)
#5
re: flæskesteg
Hov...det rigtigt :) den havde jeg ikke lige tænkt på..
14 år7. juli 2010 kl. 15:01
tyttebærmaja (slettet)
#6
re: flæskesteg
Du skal trække 25 % af den samlede rå vægt fra. Dvs. steger du et stykke kød på 100g svinder det til ca. 75g når det er færdigtilberedt.
Man siger at der er et stegesvind på kød på 25%.
Man siger at der er et stegesvind på kød på 25%.
14 år8. juli 2010 kl. 07:12
KarinaHadsten (slettet)
#7
re: flæskesteg
Det betyder vel faktisk at man skal lægge noget tilsvarende til fordi man typisk måler vægten af det tilberedte stykke kød.
14 år8. juli 2010 kl. 09:20