#11 af FridaDorthea (slettet)
17,4 KG på 10½ uge...
Du læser en tråd i debat > vægttab 10+FridaDorthea (slettet)
re: 17,4 KG på 10½ uge...
Hold da kæft!! Super flot! :O :D
14 år11. november 2010 kl. 19:15
hls1974 (slettet)
#12
re: 17,4 KG på 10½ uge...
Rigtig godt gået :) Stort tillykke :)
14 år11. november 2010 kl. 19:56
liseje (slettet)
#13
re: 17,4 KG på 10½ uge...
Jeg satte mig ind i grundreglerne for KISS kuren. Stivelse er forbudt.. Det vil sige: Kartofler, pasta, bulgur, varmebehandlet rodfrugter, havre, hvede, sukker, majs osv...
Det er ret hårdt at starte op, og i starten benyttede jeg isis produkter som metadon.. isisfoods.dk
Det er sukkerfri og slik er tilsat kostfibre i stedet for sukker... det er meget bedre end rigtigt slik hvis man ikke kan undvære.
Her kommer hvad jeg har spist et par dage.
HVER DAG 3 LITER VAND
Morgen: 300 g græsk yoghurt med en fersken skåret i tern
formiddag: 3 gulerødder
Middag: 1 stk rugbrød (UDEN HVEDEMEL) med 2 stk mager ost og et spejlæg
Eftermiddag 1 lækkerbar fra isis
Aften 150 g kyllingfilet med 300 gram blomkål
Sen aften 50 g mandler
Morgen: Rugbrød med 2 skiver ost og et blødkogt æg
Formiddag: 250 g cherry tomater
Middag: 3 tun frikadeller med salat
Eftermiddag: 150 radisser
Aften: blomkåls suppe med stegte kylling tern
Sen aften: Et æble og en kiwi i tern blandet med græsk yhougurt.
Morgen: 300 ml cheasy yohurty (uden sukker)
Formiddag 2 opsiebrød
Middag: 1 rugbrød med 2 skiver ost og et soejlæg
eftermiddag: 100 g agurk og 100 g tomat
Aften: 150 g kyllinge filet med frisk aspars, salat og hjemmebagt knækbrød.
Sen aften: Hjemmebagt knækbrød med skrabet smør
Opskrifter
Tun frikadeller til 5 personer
2 dåser tun
2 æg
2 spk græsk yoghurt
4 spk rasp (jeg bruger rugmel)
2 spk dild (frisk eller tørret)
Salt og peber
Alt blandes, og steges på panden som alm. frikadeller
Smager godt, og kan bruges til madpakken dagen efter....
Hjemmelavet knækbrød
1 dl Havregryn (kan erstattes med spelt mel)
1 dl Sesamfrø
1 dl Hørfrø
1 dl Solsikkekerner
1 dl Græskarkerner
3½ dl Groft rugmel
1 tsk Salt
2 tsk Bagepulver
2-2½ dl Vand
½-1 dl Olie
Bland kærner og væske/olien sammen. Tilsæt mel.
Rul ud mellem 2 lag bagepapir og skære ud i passende størrelse.
175 grader i 15 til 20 min...
De smager fantastisk...
oopsie brød
Beskrivelse Grundopskrift på nemt og lækkert brød der kan bruges til alt! Denne opskrift kan bruge til alt fra lagkagebunde og pizza til burgerboller.
Kategorinavn Brød
Opskrifts ingredienser
Antal Ingrediens
3
æg
100 g
philadelphiaost (ikke light!)
lidt
salt
lidt
bagepulver
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 Tid: 35 minutter Antal: ca 6 Oopsies
2 Del æggene i hvider og blommer i hver sin skål.
3 Pisk æggehviderne hårdt med en smule salt. Du skal kunne vende skålen uden at hviderne løber ud.
4 Pisk derefter æggeblommerne med flødeost og bagepulver. Flødeosten skal være kold lige fra køleskabet. hvis du pisker i denne rækkefølge slipper du for at vaske piskeris imellem de to.
5 Vend derefter blommerne ned i hviderne. Lidt efter lidt. Vend forsigtigt for ikke at slå luften ud af hviderne. Forsigtigt!!!
6 Læg klatter af dej på bagepapir og bag i ovn ved 150 grader i 25 minutter!
7 eller form dejen til det du gerne vil bage: "et stykke franskbrød", en burgerbolle, en pizzabund
8 hold øje med det undervejs og tag det ud når det er lysebrunt og bagt
9 Kan fryses med madpapir imellem.
balance boller
Antal Ingrediens
50 g
gær
5 dl
vand
1
æg
3 dl
knækkede rugkerner
3 dl
knækkede hvedekerner
1 dl
hørfrø
1 dl
solsikkefrø
1 håndfuld
græskarkerner
9 dl
groft rugmel
lidt
salt
evt.
skinke eller kylling i tern, fetaost eller lignende så det bliver mere
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 Opblød hørfrø, solsikkefrø, græskarkerner, hvede- og rugkerner
2 Opløs gæren i lunkent vand
3 Pisk ægget sammen og tilsæt det i vandet sammen med salt.
4 Bland de opblødte ingredienser i væsken
5 Tilfør groft rugmel. Tilfør evt. skinke med mere.
6 Dejen skal være blød og fedtet, når den hældes i muffinforme af silikone.
7 Lad dejen hæve i 30 minutter i formene.
8 Bages i forvarmet ovn i ca. 30 minutter ved 200*
Lassange
Ingrediens
300-500 gram
Hakkede oksekød (alt efter hvor mange du laver til)
1
Løg
2
Friske chili
1
Peberfrugt
1
Stor squash
1 dåse
Flåede tomater
100-300 gram
Champignoner (igen efter hvor mange du laver til)
1 1/2 dl
Fløde
En stor håndfuld
Mozarellaost eller et par skiver flødehavarti
Efter behag
Salt, peber og evt hvidløg
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 Squashen skæres på langs, så du får nogle lange skiver. Læg dem på et viskestykke og drys med salt. Det trækker væsken ud af dem. Efter ca 10 min. vendes de og drysses med salt på den anden side
2 Hak løg og brun dem i en gryde sammen med oksekød og krydderier
3 Skær grøntsagerne i den størrelse stykker du ønsker og tilsæt sammen med flåede tomater.
4 Lad retten simre lidt så du får en dejlig kødsovs.
5 Læg et lag kødsovs i et ildfast fad, derefter et lag squash, kødsovs, squash og kødsovs.
6 Hæld 1 1/2 dl fløde udover.
7 200 grader i ovnen i 12 min.
8 Derefter strør du mozarella ost eller lægger skiver af flødehavarti på toppen og giver det 8 min mere.
9 Og så har du en rigtig lækker lasagne...)
Opsie Pizza
Ingrediens
1
grundopskrift på oopsie brød
frit valg
af toppings.
oksekød
svitses først pga kort tid i ovn
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 lav et oopsiebrød i pizzabundstørrelse og bag som normalt
2 hold øje med det undervejs og tag det ud når det er lysebrunt
3 bag det lidt mindre end ellers da det skal i ovnen igen
4 lad det køle af - ca. et kvarters tid.
5 put toppings på
6 bag til osten er som du gerne vil have den og toppings er gennemvarmet
Lakse roulade
Ingrediens
4
æggeblommer
4
æggehvider
450 gram
spinat
1 1/2 dl
piskefløde
salt og peber
som du nu synes
400 gram
flødeost natural
1 stk
citron
1 tsk
flydende boullion, helst fiske boullion
400 gram
røget laks
1 tsk
Rød peber
1/4
revet løg
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 æggeblommer piskes med fløde, salt og peber, og den optøede spinat.
2 pisk æggehviderne helt stive, og vend dem forsigtigt i.
3 Ta en dyb bradepande, og beklæd den med bagepapir, og kom spinatmassen i.
4 bunden bages ved 200 grader i oven i 15-20 min. Den den er gylden ovenpå og fast
5 når den er bagt, tages den ud på et vådt viskestykke
6 lad den køle helt af, og pres lidt citronsaft udover den
7 skær laksen ud i små stykker, det samme med peberfrugten
8 bland peberfrugt, laksestykker, flødeost, fiskeboullion, og løg godt sammen. Kom citron i som du synes, men du behøver ikke bruge den hele
9 når bunden er kølet helt ned, kommer du fyldet på og smør det ud. (hvis den ikke er kølet helt ned, smelter fyldet, og det skal det ikke)
10 Rul meget forsigtigt rouladen sammen, og pak den ind i et stykke bagepapir og så i køleskabet et par timer.
11 Server evt med en grøn salat, og rouladen skåret i 2 cm skiver
Det er lidt af det jeg spiser... håber det hjælper jer
Knus Lise
Det er ret hårdt at starte op, og i starten benyttede jeg isis produkter som metadon.. isisfoods.dk
Det er sukkerfri og slik er tilsat kostfibre i stedet for sukker... det er meget bedre end rigtigt slik hvis man ikke kan undvære.
Her kommer hvad jeg har spist et par dage.
HVER DAG 3 LITER VAND
Morgen: 300 g græsk yoghurt med en fersken skåret i tern
formiddag: 3 gulerødder
Middag: 1 stk rugbrød (UDEN HVEDEMEL) med 2 stk mager ost og et spejlæg
Eftermiddag 1 lækkerbar fra isis
Aften 150 g kyllingfilet med 300 gram blomkål
Sen aften 50 g mandler
Morgen: Rugbrød med 2 skiver ost og et blødkogt æg
Formiddag: 250 g cherry tomater
Middag: 3 tun frikadeller med salat
Eftermiddag: 150 radisser
Aften: blomkåls suppe med stegte kylling tern
Sen aften: Et æble og en kiwi i tern blandet med græsk yhougurt.
Morgen: 300 ml cheasy yohurty (uden sukker)
Formiddag 2 opsiebrød
Middag: 1 rugbrød med 2 skiver ost og et soejlæg
eftermiddag: 100 g agurk og 100 g tomat
Aften: 150 g kyllinge filet med frisk aspars, salat og hjemmebagt knækbrød.
Sen aften: Hjemmebagt knækbrød med skrabet smør
Opskrifter
Tun frikadeller til 5 personer
2 dåser tun
2 æg
2 spk græsk yoghurt
4 spk rasp (jeg bruger rugmel)
2 spk dild (frisk eller tørret)
Salt og peber
Alt blandes, og steges på panden som alm. frikadeller
Smager godt, og kan bruges til madpakken dagen efter....
Hjemmelavet knækbrød
1 dl Havregryn (kan erstattes med spelt mel)
1 dl Sesamfrø
1 dl Hørfrø
1 dl Solsikkekerner
1 dl Græskarkerner
3½ dl Groft rugmel
1 tsk Salt
2 tsk Bagepulver
2-2½ dl Vand
½-1 dl Olie
Bland kærner og væske/olien sammen. Tilsæt mel.
Rul ud mellem 2 lag bagepapir og skære ud i passende størrelse.
175 grader i 15 til 20 min...
De smager fantastisk...
oopsie brød
Beskrivelse Grundopskrift på nemt og lækkert brød der kan bruges til alt! Denne opskrift kan bruge til alt fra lagkagebunde og pizza til burgerboller.
Kategorinavn Brød
Opskrifts ingredienser
Antal Ingrediens
3
æg
100 g
philadelphiaost (ikke light!)
lidt
salt
lidt
bagepulver
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 Tid: 35 minutter Antal: ca 6 Oopsies
2 Del æggene i hvider og blommer i hver sin skål.
3 Pisk æggehviderne hårdt med en smule salt. Du skal kunne vende skålen uden at hviderne løber ud.
4 Pisk derefter æggeblommerne med flødeost og bagepulver. Flødeosten skal være kold lige fra køleskabet. hvis du pisker i denne rækkefølge slipper du for at vaske piskeris imellem de to.
5 Vend derefter blommerne ned i hviderne. Lidt efter lidt. Vend forsigtigt for ikke at slå luften ud af hviderne. Forsigtigt!!!
6 Læg klatter af dej på bagepapir og bag i ovn ved 150 grader i 25 minutter!
7 eller form dejen til det du gerne vil bage: "et stykke franskbrød", en burgerbolle, en pizzabund
8 hold øje med det undervejs og tag det ud når det er lysebrunt og bagt
9 Kan fryses med madpapir imellem.
balance boller
Antal Ingrediens
50 g
gær
5 dl
vand
1
æg
3 dl
knækkede rugkerner
3 dl
knækkede hvedekerner
1 dl
hørfrø
1 dl
solsikkefrø
1 håndfuld
græskarkerner
9 dl
groft rugmel
lidt
salt
evt.
skinke eller kylling i tern, fetaost eller lignende så det bliver mere
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 Opblød hørfrø, solsikkefrø, græskarkerner, hvede- og rugkerner
2 Opløs gæren i lunkent vand
3 Pisk ægget sammen og tilsæt det i vandet sammen med salt.
4 Bland de opblødte ingredienser i væsken
5 Tilfør groft rugmel. Tilfør evt. skinke med mere.
6 Dejen skal være blød og fedtet, når den hældes i muffinforme af silikone.
7 Lad dejen hæve i 30 minutter i formene.
8 Bages i forvarmet ovn i ca. 30 minutter ved 200*
Lassange
Ingrediens
300-500 gram
Hakkede oksekød (alt efter hvor mange du laver til)
1
Løg
2
Friske chili
1
Peberfrugt
1
Stor squash
1 dåse
Flåede tomater
100-300 gram
Champignoner (igen efter hvor mange du laver til)
1 1/2 dl
Fløde
En stor håndfuld
Mozarellaost eller et par skiver flødehavarti
Efter behag
Salt, peber og evt hvidløg
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 Squashen skæres på langs, så du får nogle lange skiver. Læg dem på et viskestykke og drys med salt. Det trækker væsken ud af dem. Efter ca 10 min. vendes de og drysses med salt på den anden side
2 Hak løg og brun dem i en gryde sammen med oksekød og krydderier
3 Skær grøntsagerne i den størrelse stykker du ønsker og tilsæt sammen med flåede tomater.
4 Lad retten simre lidt så du får en dejlig kødsovs.
5 Læg et lag kødsovs i et ildfast fad, derefter et lag squash, kødsovs, squash og kødsovs.
6 Hæld 1 1/2 dl fløde udover.
7 200 grader i ovnen i 12 min.
8 Derefter strør du mozarella ost eller lægger skiver af flødehavarti på toppen og giver det 8 min mere.
9 Og så har du en rigtig lækker lasagne...)
Opsie Pizza
Ingrediens
1
grundopskrift på oopsie brød
frit valg
af toppings.
oksekød
svitses først pga kort tid i ovn
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 lav et oopsiebrød i pizzabundstørrelse og bag som normalt
2 hold øje med det undervejs og tag det ud når det er lysebrunt
3 bag det lidt mindre end ellers da det skal i ovnen igen
4 lad det køle af - ca. et kvarters tid.
5 put toppings på
6 bag til osten er som du gerne vil have den og toppings er gennemvarmet
Lakse roulade
Ingrediens
4
æggeblommer
4
æggehvider
450 gram
spinat
1 1/2 dl
piskefløde
salt og peber
som du nu synes
400 gram
flødeost natural
1 stk
citron
1 tsk
flydende boullion, helst fiske boullion
400 gram
røget laks
1 tsk
Rød peber
1/4
revet løg
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 æggeblommer piskes med fløde, salt og peber, og den optøede spinat.
2 pisk æggehviderne helt stive, og vend dem forsigtigt i.
3 Ta en dyb bradepande, og beklæd den med bagepapir, og kom spinatmassen i.
4 bunden bages ved 200 grader i oven i 15-20 min. Den den er gylden ovenpå og fast
5 når den er bagt, tages den ud på et vådt viskestykke
6 lad den køle helt af, og pres lidt citronsaft udover den
7 skær laksen ud i små stykker, det samme med peberfrugten
8 bland peberfrugt, laksestykker, flødeost, fiskeboullion, og løg godt sammen. Kom citron i som du synes, men du behøver ikke bruge den hele
9 når bunden er kølet helt ned, kommer du fyldet på og smør det ud. (hvis den ikke er kølet helt ned, smelter fyldet, og det skal det ikke)
10 Rul meget forsigtigt rouladen sammen, og pak den ind i et stykke bagepapir og så i køleskabet et par timer.
11 Server evt med en grøn salat, og rouladen skåret i 2 cm skiver
Det er lidt af det jeg spiser... håber det hjælper jer
Knus Lise
14 år11. november 2010 kl. 23:14
liseje (slettet)
14 år11. november 2010 kl. 23:15
briped (slettet)
#15
re: re: 17,4 KG på 10½ uge...
Hej Lise,
Tak for svaret. Helt kort lyder det som masser af mager kød/fisk, masser af (udvalgte) grønsager og stivelsesholdige produkter strengt forbudt. Det lyder rigtigt godt, synes jeg, og tak for opskrifterne. Der er da helt sikkert et par stykker der skal afprøves.
Og så var jeg lige inde at se på din blog. Hold da op, når jeg ser på de nederste af dine billeder ligner du da noget fra en annonce for slankepulveret 'tab 10 kg på 3 dage'. :o) Igen tillykke.
Her er en lille 17,4kg gave - hvis du ikke allerede kender den. Det kunne se ud til at du kan bruge den i din kostplan, eller hvad? Originalopskriften er uden krydderierne, men med ost ovenpå tomaterne. Jeg elsker at eksperimentere, og elsker masser af krydderier, så here goes:
Pandepizza:
bund: 1 æg
30g rasp (eller prøv med rugbrød)
ca 50g græsk youghurt
salt
en hel grøn chili
Santa Maria garam masala (2 tsk, eller efter smag)
Friskt hakket koriander - jo mere jo dejligere :o)
Ovenstående stavblendes og steges på panden som var det en pandekage. For at spare fedtstoffet væk gør jeg det på sådan et rundt, sort teflonagtig pandepair.
Når den er færdig smider jeg den med pandepair ind i ovnen. 400 g skivede tomater ovenpå, og så 25 min på 200 grader. Done.
Tak for svaret. Helt kort lyder det som masser af mager kød/fisk, masser af (udvalgte) grønsager og stivelsesholdige produkter strengt forbudt. Det lyder rigtigt godt, synes jeg, og tak for opskrifterne. Der er da helt sikkert et par stykker der skal afprøves.
Og så var jeg lige inde at se på din blog. Hold da op, når jeg ser på de nederste af dine billeder ligner du da noget fra en annonce for slankepulveret 'tab 10 kg på 3 dage'. :o) Igen tillykke.
Her er en lille 17,4kg gave - hvis du ikke allerede kender den. Det kunne se ud til at du kan bruge den i din kostplan, eller hvad? Originalopskriften er uden krydderierne, men med ost ovenpå tomaterne. Jeg elsker at eksperimentere, og elsker masser af krydderier, så here goes:
Pandepizza:
bund: 1 æg
30g rasp (eller prøv med rugbrød)
ca 50g græsk youghurt
salt
en hel grøn chili
Santa Maria garam masala (2 tsk, eller efter smag)
Friskt hakket koriander - jo mere jo dejligere :o)
Ovenstående stavblendes og steges på panden som var det en pandekage. For at spare fedtstoffet væk gør jeg det på sådan et rundt, sort teflonagtig pandepair.
Når den er færdig smider jeg den med pandepair ind i ovnen. 400 g skivede tomater ovenpå, og så 25 min på 200 grader. Done.
14 år12. november 2010 kl. 07:05
Sannew (slettet)
#16
re: re: 17,4 KG på 10½ uge...
Hej Lise
Jeg var også lige inde forbi din blog. Fantastisk! (Og det nye tøj er super!)
Jeg var også lige inde forbi din blog. Fantastisk! (Og det nye tøj er super!)
14 år12. november 2010 kl. 08:23
Trif
#17
re: re: 17,4 KG på 10½ uge...
Imponerende!! Og hvor ser du bare godt ud, flot jakke!!!
Tak for opskrifterne, de skal da afprøves!!!
FLOT!!!!!
Tak for opskrifterne, de skal da afprøves!!!
FLOT!!!!!
14 år12. november 2010 kl. 08:57
bruger slettet
#18
re: re: 17,4 KG på 10½ uge...
Hej Lise... Skide sejt gået... Er det en bestemt bog du har KISS kuren fra... Overvejer nemlig at købe "Spis dig gravid" bogen... Som jo også er KISS baseret...
14 år12. november 2010 kl. 09:23
liseje (slettet)
#19
re: re: 17,4 KG på 10½ uge...
Tak til jer alle :-) Jeg har spis dig gravid, men har hørt der er flere opskrifter i spis maven flad, og den er også om kiss :-) Men jeg har haft stor glæde af spis dig gravid da den forklare om hvorfor og hvordan det virker...
Min vægt er nu 83,4 så der er smuttet 200 g mere.
Igen TUSIND TAK :-)
Min vægt er nu 83,4 så der er smuttet 200 g mere.
Igen TUSIND TAK :-)
14 år12. november 2010 kl. 11:27
bruger slettet
#20
re: re: 17,4 KG på 10½ uge...
Har læst "Spis maven flad", og var lidt skuffet over den...
Netop fordi jeg mangler det der "Hvorfor og Hvordan"...
Netop fordi jeg mangler det der "Hvorfor og Hvordan"...
14 år12. november 2010 kl. 11:35