#2 af Dejlig glad (slettet)
Råt kontra stegt?
Du læser en tråd i debat > madital.dkDejlig glad (slettet)
#2
re: Råt kontra stegt?
Jeg synes det er lettere at veje f.eks. kød inden det tilberedes. Derfor synes jeg det er rart at tingene er skrevet op som råvarer.
Vægt mæssigt ændre ting sig jo når man tilbereder dem. Selvfølgelig kan man veje tingene når de er tilberedet men hvis man f.eks. laver en gryderet med kød og grøntsager så er det noget lettere hvis man kan veje madvarene rå fremfor at skulle til at skille hele retten ad for at kunne veje den inden spisning.
Hvis en vare som f.eks kylling indeholder skind og man ikke spiser det så har man jo bare tjent lidt bonus kalorier ved det.
Vægt mæssigt ændre ting sig jo når man tilbereder dem. Selvfølgelig kan man veje tingene når de er tilberedet men hvis man f.eks. laver en gryderet med kød og grøntsager så er det noget lettere hvis man kan veje madvarene rå fremfor at skulle til at skille hele retten ad for at kunne veje den inden spisning.
Hvis en vare som f.eks kylling indeholder skind og man ikke spiser det så har man jo bare tjent lidt bonus kalorier ved det.
17 år30. september 2007 kl. 10:49
Hvordan kan det være at næsten alle kødvarer er listet som rå?
Sker der slet ingen forandring under tilberedning?
Jeg har set at nogle har diskuteret det omkring bacon.
Mht kylling undre det mig også at det hele undtagn. pålæg er opført med skind. Det spiser man vel ikke når man er på kur.