Hjemmelavet grøntsagssuppe..

Du læser en tråd i debat > madital.dk

#1
Hjemmelavet grøntsagssuppe..
Jeg har lavet en suppe af en masse lækre grøntsager, bullionterninger, krydderier og vand.

Når man har lavet sådan en suppe, som jo er ganske sund, hvordan taster man det så ind?? Jeg ved jo ikke lige nøjagtig, hvor meget der er i en portion og noget af suppen kom igennem en sigte til sidst og det andet blev blendet med grøntsagerne (Altså en tykkere suppe)

Skal jeg så bare undlade det i regnskabet eller "sjusse" mig frem??
14 år8. maj 2010 kl. 09:20
#2
re: Hjemmelavet grøntsagssuppe..
Jeg er ikke ekspert i det her, men du går vel bare ind og opretter den under dine varer/opskrifter. Du vejer alt af når du laver den. F.eks 300 g. løg, 200 blegselleri, 200 grøn peber, 20 g. boulliontering, 2 liter vand o.s.v
Når du så taster ind hvor mange gram du spiser til et måltid, regner den selv ud hvor mange kalorier du har fået.
14 år8. maj 2010 kl. 10:48
#3
re: Hjemmelavet grøntsagssuppe..
Lyder egentlig logidk nok - Det skulle jeg have tænkt på for 10 liter suppe siden :-)
Det er jo lavet - Tak for svar!! :-)
14 år8. maj 2010 kl. 14:33


For at deltage i debatten:
Log ind
eller opret en profil, hvis du ikke allerede er medlem

Henter...