Rå..?

Du læser en tråd i debat > madital.dk

#1
Rå..?
Jeg forstår ikke helt det med, at der står, at det er råt. Skal man så veje et æg, inden man koger det? og skal man også det med ris, når der står det er råt? Det er da bare lidt besværligt, hvis man nu ikke selv laver maden hver dag.
16 år14. november 2008 kl. 23:45
#2
re: Rå..?
Man skal bare indtaste rimelig nøjagtigt - nøgleordet er rimeligt.

Et æg vejer f.eks. cirka lige meget når det er råt og når det er kogt fordi det optager/taber ikke væske. Ris optager vand så det kan være en god idé at veje 50 gram ris af, koge dem og så indtaste det i en opskrift på "Kogt ris" som 50 gram ris og x antal gram vand. Det samme kan man gøre med sine ynglingspasta og andre madvarer som taber eller stiger i vægt under tilberedelse.
16 år17. november 2008 kl. 10:04


For at deltage i debatten:
Log ind
eller opret en profil, hvis du ikke allerede er medlem

Henter...