Type af fedt i hakket oksekød med lav fedtindhold?

Du læser en tråd i debat > madital.dk

#1
Type af fedt i hakket oksekød med lav fedtindhold?
Jeg har lavet en omgang kødsovs med hakket oksekød med lav fedt indhold - 3-6% hvis jeg ikke husker helt galt.

Så det tastede jeg naturligvis ind som "hakket oksekød, lavt fedtindhold" - men da jeg så på fedtfordelingen i retten så var der uventet mange umættede fedtsyrer i. Det viste sig at være oksekødet, der i databasen ikke indeholdt informationer omkring fedtsyrefordeling - og som derfor ikke blev regnet med.

Al kød bør vel som udgangspunkt have 100% mættede fedtsyrer med mindre andet angives - er det ikke en fejl at det hakkede oksekøds fedt ikke tæller som mættede fedtsyrer i min gryderet?
16 år22. april 2008 kl. 20:36
#2
re: Type af fedt i hakket oksekød med lav fedtindhold?
Hej iakob,

Jeg skal have kigget nærmere på bl.a. dette, når jeg er færdig med studiet til sommer.

Mvh Lone
16 år23. april 2008 kl. 10:02


For at deltage i debatten:
Log ind
eller opret en profil, hvis du ikke allerede er medlem

Henter...