Hjemmelavet pizza - hvordan tastes det ?

Du læser en tråd i debat > madital.dk

#1
Hjemmelavet pizza - hvordan tastes det ?
har lavet en god pizzabund med grahamsmel

fyld: oksekød, løg, fefferoni, oliven, feta

men hvordan taster man lige hvor meget man tar.. ? man kan jo ikke veje dejen alene efter tilberedning
17 år18. marts 2008 kl. 18:03
#2
re: Hjemmelavet pizza - hvordan tastes det ?
Jeg vejer dejen og alle ingredienserne.

Så bager jeg.

Derefter vejer jeg hele pizzaen (forskellen fra før er svind - som jeg taster ind som negativ vand i opskriften). Hvis jeg ikke kender svind så plejer jeg at sætte den til 10% på den her slags varer.

Derefter er det bare at veje det stykke man tog og taste det ind. Bon appetit!
17 år18. marts 2008 kl. 18:52


For at deltage i debatten:
Log ind
eller opret en profil, hvis du ikke allerede er medlem

Henter...