Hjemmelavet pizza - hvordan tastes det ?
Du læser en tråd i debat > madital.dkiakob
#2
re: Hjemmelavet pizza - hvordan tastes det ?
Jeg vejer dejen og alle ingredienserne.
Så bager jeg.
Derefter vejer jeg hele pizzaen (forskellen fra før er svind - som jeg taster ind som negativ vand i opskriften). Hvis jeg ikke kender svind så plejer jeg at sætte den til 10% på den her slags varer.
Derefter er det bare at veje det stykke man tog og taste det ind. Bon appetit!
Så bager jeg.
Derefter vejer jeg hele pizzaen (forskellen fra før er svind - som jeg taster ind som negativ vand i opskriften). Hvis jeg ikke kender svind så plejer jeg at sætte den til 10% på den her slags varer.
Derefter er det bare at veje det stykke man tog og taste det ind. Bon appetit!
16 år18. marts 2008 kl. 18:52
fyld: oksekød, løg, fefferoni, oliven, feta
men hvordan taster man lige hvor meget man tar.. ? man kan jo ikke veje dejen alene efter tilberedning