#1 af Anonym
Æg
Du læser en tråd i debat > kostAnonym
Æg
Jeg er i tvivl om hvilket jeg skal vælge at indtaste, når jeg har fået 1 stk. blødkogt alm. hønseæg? Og det samme når det er hårdkogt?
17 år17. august 2007 kl. 15:50
Anonym
#2
re: Æg
sidder med det samme problem :S
17 år7. september 2007 kl. 19:00
bruger slettet
#3
re: re: Æg
Mener da bestemt at der er noget der bare hedder æg, råt.
Det taster jeg det ind som. Og jeg vejer skallen med, fordi jeg synes det er nemmest.
Det taster jeg det ind som. Og jeg vejer skallen med, fordi jeg synes det er nemmest.
17 år7. september 2007 kl. 23:43
bruger slettet
#4
re: Æg
Jeg mener bestemt aldrig at have hørt om, at der er forskel på næringsindholdet i rå og kogte æg.
17 år8. september 2007 kl. 09:53
Easy (slettet)
#5
re: re: Æg
Der er ikke forskel på kogte og rå æg - rent ernæringsmæssigt!!! - og det er jo sjældent man spiser rå æg ikk? I oversigten for æg er der en der hedder "hele æg rå" Jeg har erfaret æg ofte vejer ml. 55 og 65 g. UDEN skal. Så nu ser jeg ligesom om jeg mener det er et af de større eller mindre og taster så mere eller mindre. Er man et par gram forkert er det jo ikke noget der vælter kalorieregnskabet.
17 år9. september 2007 kl. 20:52
bruger slettet
#6
re: re: re: Æg
Vi har dværghøns, og får derfor æg i mange forskellige størrelser. Derfor vejer jeg dem.
17 år10. september 2007 kl. 09:39
bruger slettet
#7
re: Æg
Æg har, ifølge min kalorietabel 155 kcal. pr 100 gr. 1 æg indeholder ca. 84 kcal. 1 æggehvide ca. 16 kcal. 1 æggeblomme ca. 68 kcal.
17 år15. september 2007 kl. 02:08