400 g frossen spinat(ca. 250 drænet vægt) 50 g gær 5 dl vand 1 spsk rasp-eller olivenolie 100 g hørfrø 2 tsk. salt ½ spsk sirup 150 g grahamsmel 150 g rugmel ca. 450 hvedemel
pensling: 1 æg Tø spinaten op, pres væden af og hak den.Rør gæren ud i lunkent vand og pisk olie i. Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt af hvedemelet tilbage. Ælt dejen godt igennem (5min) Lad dejen hæve tildækket i 45 min. Ælt igennem og form dem til 22 boller. Læg dem på bagepladen med bagepapir. Efterhæves tildækket 30 min. Pensl med sammenpaiket æg og bag bollerne ved 225 grader i ca. 20 min.
17 år28. marts 2007 kl. 13:19
Cibbe
#2 af Cibbe
re: grovboller m spinat
Hey Lyder lækre - de skal da bestemt prøves i morgen ;-) \Cibbe
Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ",
"dismiss": "OK",
"allow": "Det er fint",
"deny": "Afvis",
"link": " cookiepolitik.",
"href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/"
},
onInitialise: function(status) {
if(status == cookieconsent.status.allow) {
runScriptsRequiringConsent();
}
},
onStatusChange: function(status) {
if (this.hasConsented()) {
runScriptsRequiringConsent();
}
/*else {
document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
}*/
createCookie("cookieconsent_time","now",365);
}
})
}
}, 1000);
});
400 g frossen spinat(ca. 250 drænet vægt)
50 g gær
5 dl vand
1 spsk rasp-eller olivenolie
100 g hørfrø
2 tsk. salt
½ spsk sirup
150 g grahamsmel
150 g rugmel
ca. 450 hvedemel
pensling: 1 æg
Tø spinaten op, pres væden af og hak den.Rør gæren ud i lunkent vand og pisk olie i. Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt af hvedemelet tilbage. Ælt dejen godt igennem (5min) Lad dejen hæve tildækket i 45 min. Ælt igennem og form dem til 22 boller. Læg dem på bagepladen med bagepapir. Efterhæves tildækket 30 min. Pensl med sammenpaiket æg og bag bollerne ved 225 grader i ca. 20 min.