Æggeblandingen piskes i. Det ender med at ligne mørdej. Tryk det godt ned i skålen.
Hviler 30 min i køleskab.
Ovnen tændes på 175 grader.
Dejen deles på kryds 4 gange til 32 trekanter.
De rulles til kugler, sættes på en plade med bagepapir. Trykkes lidt flade.
Bages ca. 10 min - ikke for mørke.
Ovnen skrues ned på 100 grader.
Kagerne flækkes (jeg holder med en grillhandske, og saver med en brødkniv). De sættes på bageristen, og tilbage i ovnen, hvor de tørrer 30 - 40 min. Skal gerne ende sprøde, men ikke for hårde.
Køler helt af, og gemmes i en lufttæt kagedåse. Behøver ikke være på køl.
2 æg
3 spsk Fromage Frais
2 spsk Flydende Lise / Becel
Lidt vanilie
lidt citronsaft
10 dråber stevia
1/4 dl vand
Piskes sammen.
1 1/4 dl Perfect fit
2 dl fuldkorns hvedemel
3 dl hvedemel
3 spsk Sukrin +
1 dl husk
1/2 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
Blandes godt i en skål
Æggeblandingen piskes i. Det ender med at ligne mørdej.
Tryk det godt ned i skålen.
Hviler 30 min i køleskab.
Ovnen tændes på 175 grader.
Dejen deles på kryds 4 gange til 32 trekanter.
De rulles til kugler, sættes på en plade med bagepapir. Trykkes lidt flade.
Bages ca. 10 min - ikke for mørke.
Ovnen skrues ned på 100 grader.
Kagerne flækkes (jeg holder med en grillhandske, og saver med en brødkniv).
De sættes på bageristen, og tilbage i ovnen, hvor de tørrer 30 - 40 min. Skal gerne ende sprøde, men ikke for hårde.
Køler helt af, og gemmes i en lufttæt kagedåse. Behøver ikke være på køl.
Jeg har regnet det ud til 240 kcal / 100 g.
Hilsen Alinea