Æggeblandingen piskes i. Det ender med at ligne mørdej. Tryk det godt ned i skålen.
Hviler 30 min i køleskab.
Ovnen tændes på 175 grader.
Dejen deles på kryds 4 gange til 32 trekanter.
De rulles til kugler, sættes på en plade med bagepapir. Trykkes lidt flade.
Bages ca. 10 min - ikke for mørke.
Ovnen skrues ned på 100 grader.
Kagerne flækkes (jeg holder med en grillhandske, og saver med en brødkniv). De sættes på bageristen, og tilbage i ovnen, hvor de tørrer 30 - 40 min. Skal gerne ende sprøde, men ikke for hårde.
Køler helt af, og gemmes i en lufttæt kagedåse. Behøver ikke være på køl.
Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ",
"dismiss": "OK",
"allow": "Det er fint",
"deny": "Afvis",
"link": " cookiepolitik.",
"href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/"
},
onInitialise: function(status) {
if(status == cookieconsent.status.allow) {
runScriptsRequiringConsent();
}
},
onStatusChange: function(status) {
if (this.hasConsented()) {
runScriptsRequiringConsent();
}
/*else {
document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
}*/
createCookie("cookieconsent_time","now",365);
}
})
}
}, 1000);
});
2 æg
3 spsk Fromage Frais
2 spsk Flydende Lise / Becel
Lidt vanilie
lidt citronsaft
10 dråber stevia
1/4 dl vand
Piskes sammen.
1 1/4 dl Perfect fit
2 dl fuldkorns hvedemel
3 dl hvedemel
3 spsk Sukrin +
1 dl husk
1/2 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
Blandes godt i en skål
Æggeblandingen piskes i. Det ender med at ligne mørdej.
Tryk det godt ned i skålen.
Hviler 30 min i køleskab.
Ovnen tændes på 175 grader.
Dejen deles på kryds 4 gange til 32 trekanter.
De rulles til kugler, sættes på en plade med bagepapir. Trykkes lidt flade.
Bages ca. 10 min - ikke for mørke.
Ovnen skrues ned på 100 grader.
Kagerne flækkes (jeg holder med en grillhandske, og saver med en brødkniv).
De sættes på bageristen, og tilbage i ovnen, hvor de tørrer 30 - 40 min. Skal gerne ende sprøde, men ikke for hårde.
Køler helt af, og gemmes i en lufttæt kagedåse. Behøver ikke være på køl.
Jeg har regnet det ud til 240 kcal / 100 g.
Hilsen Alinea