#2 af Alinea66
Slankeredningsplanke
Du læser en tråd i debat > kostAlinea66
#2
Lyder mums! Hvor mange personer er der til?
8 år13. januar 2016 kl. 20:29
Bit
#3
Uha - der bliver megameget - vi er fire, der alle spiser af det som tilbehør til aftensmad, f.eks. stegt kyllingefilet, og derefter spiser jeg selv resterne i et par dage :-)
8 år13. januar 2016 kl. 20:32
Alinea66
#4
Lovelys bananmuffins / elins version - mums. Tænk at der findes sunde hapser. Jeg bruger dem isf. nupo bars som jeg før købte en del af.
madital.dk
Havregryns/bananboller / muffins 16 a 90 kal
400 g banan (dvs. 4-5 stk, ca. 650 g med skræl)
2 m/l æg
2 tsk. bagepulver
3/4 dl Sukrin gold (efter smag. Eller andet sukker)
5 tsk (25 ml) kanel (efter smag)
Stavblendes sammen. Eller moses grundigt med en gaffel.
250g havregryn
6 spsk (90 ml) Husk (Psyllium frøskaller - et fiberprodukt. Kan udelades.)
Røres i.
Hviler 15 min så Husk'en kan suge væde.
Fordeles i 16 smurte muffinforme (klap dejen fast i skålen og del den med krydssnit).
Er ret faste - kan måske bare sættes direkte på bagepapir.
Bages ved 200 grader i ca 18 minutter på varmluft. Pladen vendes efter 9 min (min ovn bager ikke helt jævnt).
madital.dk
Havregryns/bananboller / muffins 16 a 90 kal
400 g banan (dvs. 4-5 stk, ca. 650 g med skræl)
2 m/l æg
2 tsk. bagepulver
3/4 dl Sukrin gold (efter smag. Eller andet sukker)
5 tsk (25 ml) kanel (efter smag)
Stavblendes sammen. Eller moses grundigt med en gaffel.
250g havregryn
6 spsk (90 ml) Husk (Psyllium frøskaller - et fiberprodukt. Kan udelades.)
Røres i.
Hviler 15 min så Husk'en kan suge væde.
Fordeles i 16 smurte muffinforme (klap dejen fast i skålen og del den med krydssnit).
Er ret faste - kan måske bare sættes direkte på bagepapir.
Bages ved 200 grader i ca 18 minutter på varmluft. Pladen vendes efter 9 min (min ovn bager ikke helt jævnt).
8 år23. januar 2016 kl. 14:31
Bit
#5
Tak, de er supergode og kalorielette - fik dem endelig prøvet i går.
8 år27. februar 2016 kl. 08:53
Krokodillen (slettet)
#6
lyder godt
min redningsplanke er en rejemad uden brød. Det er tudse dyrt - men det virker.
to blade spidskål (eller lign)
125 gram rejer
et strint citron
peber
en smal stribe mayo eller pesto... (en spsk)
Det er meget nemt og meget lækkert....
to blade spidskål (eller lign)
125 gram rejer
et strint citron
peber
en smal stribe mayo eller pesto... (en spsk)
Det er meget nemt og meget lækkert....
8 år17. maj 2016 kl. 22:01
1200 g rødkål - meget fint snittet og hakket i mandolinjern
50 g porre eller forårsløg i meget fine skiver
200 g pomelo, 200 g appelsin og 200 g æble i små stykker
40 g (spelt)hvedekerner kogt i vand (optager ca 60 g vand)
20 g finthakkede hasselnøddekerner
Dressing af 20 g olie, 10 g æbleeddike, 20 g flydende honning, salt og peber.
Det smager bedre, hvis man skruer lidt op for frugt, nødder og dressing, men sådan her giver det kun ca. 60 kcal. pr. 100 gram.
Er der nogen, der vil dele deres favorit?