#2 af cilia (slettet)
Opskrift - efterlysning
Du læser en tråd i debat > kostcilia (slettet)
11 år18. februar 2013 kl. 10:29
Mroe
#3
re: Opskrift - efterlysning
uhm det ser godt ud, den bliver jeg da også nødt til at prøve..og så er det da billig mad.. :))
11 år18. februar 2013 kl. 10:47
Lovely
#4
re: Opskrift - efterlysning
Mums.. ser lækkert ud - den nupper jeg.
NB: Når der står fløde i en opskrift med Low Carb.. er det så piskefløde?
På forhånd tak.
NB: Når der står fløde i en opskrift med Low Carb.. er det så piskefløde?
På forhånd tak.
11 år18. februar 2013 kl. 11:17
cilia (slettet)
#5
re: Opskrift - efterlysning
Den havde jeg ikke lige set (har ikke selv prøvet den).
Nu kommer jeg fra "Paleo-land" og der bruger de fuldfede mejeriprodukter - men der kan vel godt bruges fløde med mindre fedtprocent til.
Skulle jeg lave den ville jeg nok også bytte alm. bacon ud med kalkunbacon eller undvære den helt :-)
Nu kommer jeg fra "Paleo-land" og der bruger de fuldfede mejeriprodukter - men der kan vel godt bruges fløde med mindre fedtprocent til.
Skulle jeg lave den ville jeg nok også bytte alm. bacon ud med kalkunbacon eller undvære den helt :-)
11 år18. februar 2013 kl. 12:59
Girl next door
#6
re: Opskrift - efterlysning
LowCarb kan både være med f.eks. milda 4%, cremefine fløderne eller piskefløde 38%
Jo mere fedt i fløden jo mere fedt er der i retten og det betyder færre kulhydrater i forhold til fedt i retten = godt, fordi der så er... ta-da.. low carb high fat ;-)
Jeg bruger som regel milda 4% fordi jeg tæller kalorier og ikke vil have alt for mange kalorier, men mange der er på lchf mener ikke kalorietælling er nødvendigt. Det kræver så til gengæld en indre stopklods - hvilket jeg så ikke er den fornemme ejer af ;-)
Jo mere fedt i fløden jo mere fedt er der i retten og det betyder færre kulhydrater i forhold til fedt i retten = godt, fordi der så er... ta-da.. low carb high fat ;-)
Jeg bruger som regel milda 4% fordi jeg tæller kalorier og ikke vil have alt for mange kalorier, men mange der er på lchf mener ikke kalorietælling er nødvendigt. Det kræver så til gengæld en indre stopklods - hvilket jeg så ikke er den fornemme ejer af ;-)
11 år23. februar 2013 kl. 02:40
Har hørt at man kan lave lasagne med hvidkålsblade, istedet for pasta.. er der nogen, der har en lækker opskrift, de vil dele ud af?
Tak på forhånd.
Lovely