Kartofler & gulerødder koges møre og moses herefter med skummeltmælk og lidt salt.
Oksekød 3-6 % brunes i en gryde(brug lidt vand i bunden istedet for fedtstof) Finthakkede løg Hvidløg knust Chili eller paprika krydderi efter smag + lidt salt
Tisæt lidt vand og lad det simre 10 min ved svag varme
Kødet hældes i bunden af ildfast fad, mosen henover. Gratineres i ca 20 min i forvarm ovn 200 grader.
Serveres med frisk salat efter eget valg.
Hvor meget der skal bruges af de forskellige råvarer afhænger af hvor mange i er der skal spise :)
Oksekød 3-6 % brunes i en gryde(brug lidt vand i bunden istedet for fedtstof)
Finthakkede løg
Hvidløg knust
Chili eller paprika krydderi efter smag + lidt salt
Tisæt lidt vand og lad det simre 10 min ved svag varme
Kødet hældes i bunden af ildfast fad, mosen henover.
Gratineres i ca 20 min i forvarm ovn 200 grader.
Serveres med frisk salat efter eget valg.
Hvor meget der skal bruges af de forskellige råvarer afhænger af hvor mange i er der skal spise :)