Kartofler & gulerødder koges møre og moses herefter med skummeltmælk og lidt salt.
Oksekød 3-6 % brunes i en gryde(brug lidt vand i bunden istedet for fedtstof) Finthakkede løg Hvidløg knust Chili eller paprika krydderi efter smag + lidt salt
Tisæt lidt vand og lad det simre 10 min ved svag varme
Kødet hældes i bunden af ildfast fad, mosen henover. Gratineres i ca 20 min i forvarm ovn 200 grader.
Serveres med frisk salat efter eget valg.
Hvor meget der skal bruges af de forskellige råvarer afhænger af hvor mange i er der skal spise :)
Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ",
"dismiss": "OK",
"allow": "Det er fint",
"deny": "Afvis",
"link": " cookiepolitik.",
"href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/"
},
onInitialise: function(status) {
if(status == cookieconsent.status.allow) {
runScriptsRequiringConsent();
}
},
onStatusChange: function(status) {
if (this.hasConsented()) {
runScriptsRequiringConsent();
}
/*else {
document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
}*/
createCookie("cookieconsent_time","now",365);
}
})
}
}, 1000);
});
Oksekød 3-6 % brunes i en gryde(brug lidt vand i bunden istedet for fedtstof)
Finthakkede løg
Hvidløg knust
Chili eller paprika krydderi efter smag + lidt salt
Tisæt lidt vand og lad det simre 10 min ved svag varme
Kødet hældes i bunden af ildfast fad, mosen henover.
Gratineres i ca 20 min i forvarm ovn 200 grader.
Serveres med frisk salat efter eget valg.
Hvor meget der skal bruges af de forskellige råvarer afhænger af hvor mange i er der skal spise :)