#2 af Anita1982 (slettet)
æg.
Du læser en tråd i debat > kostAnita1982 (slettet)
#2
re: æg.
Jeg køber nogen gange en pakke med 9 æggehvider, der i alt vejer 300 gram. Een hvide må derfor veje omkring 33-34 gram. Håber det hjælper.
13 år6. august 2011 kl. 18:46
Michy (slettet)
#3
re: æg.
Anita1982: Har du tjekket, at der ikke er flere æggehvider i hvert bæger? :-)
13 år7. august 2011 kl. 07:18
bikealot (slettet)
#4
re: æg.
@ToxBi: Jeg sætter skål/tallerken/krus (whatever jeg nu bruger) på vægten, - nulstiller - og i med ingrediensen...
Skal der flere ingredienser i, er det let at nulstille mellem hver ting, og derved få det eksakte mål for hvad man har puttet i :-)
Skal der flere ingredienser i, er det let at nulstille mellem hver ting, og derved få det eksakte mål for hvad man har puttet i :-)
13 år7. august 2011 kl. 15:32
Anita1982 (slettet)
#5
re: æg.
Ja, det har jeg. Der er 6 bægre i en pakke, men ni ialt, dvs 1,5 hvide i hvert bæger. Men det har jo ingen indflydelse på, hvad een hvide vejer!
13 år7. august 2011 kl. 17:37
Fx, tager jeg et æg og vejer det og så vejer jeg skallen, efter jeg har knækket den og så minuser jeg den, men hvordan skal jeg gøre det, hvis jeg kun har lyst til hviden, altså jeg vil fjerne blommen??