Fed fisk, som sild og markrel. De er rige på protein og fedt, men det er det gode fedt..
Ellers så er der ingen fedt i tun, så her vil du kunne få "boostet" din protein % uden at tabe på det mættede fedt.
Men jeg er bestemt ikke noget kost geni, så håber der er andre der kan byde ind..
Måske rdrd.. ?
Knus
Michael.
#2 af Store_Michael (slettet)
Er der nogle af jer, som kan forklare mig, de syre; mættet fedtsyre, enkeltmættet osv.
Jeg læste nemlig i går, at det mættede fedtsyre skulle man helst undgå.
Men min ser sådan ud, mættet; 4%
enkeltmættet: 5%.
- & har I nogle madvarer som indeholder meget af det enkeltmættede?
& jeg tænker bare på, at jeg skal jo have protein og det får jeg fra kød, men så er der en masse mættet fedtsyre i... & jeg skal op på ca. 10-15% enkeltmættet, men når jeg spiser noget så går det både på det mættede og på det enkeltmættede...
Jeg har virkelig brug for hjælp, da jeg ingen idé har og har kigget på nettet..