Olie (til stegning)

Du læser en tråd i debat > kost

#1
Olie (til stegning)
Jeg har de sidste 8 mdr. brugt rapsolie, bøtten er nu ved at være tom, og der skal købes en ny

Hvilken olie er sundest ? Vi snakker til stegning og marinering, jeg bruger max. 2 tsk. om dagen
14 år29. marts 2011 kl. 10:03
#2
re: Olie (til stegning)
Få svaret her: iform.dk
14 år29. marts 2011 kl. 11:09
#3
re: Olie (til stegning)
koldpresset oliven olie, kokos olie...
14 år30. marts 2011 kl. 16:42
#4
re: Olie (til stegning)
Rapsolie er rigtig fint.
Det har en masse gode egenskaber og skal ikke importeres.
14 år4. april 2011 kl. 09:49


For at deltage i debatten:
Log ind
eller opret en profil, hvis du ikke allerede er medlem

Henter...