Kcl i gryderetter?
Du læser en tråd i debat > kostveile
#2
re: Kcl i gryderetter?
Du opretter en opsrkift, som f.eks. hedder sammenkogt 260111. Så indtaster du alle ingredienser + vand.
Så ender du f.eks. med 2200g sammenkogt.
Når du indtaster din mad skriver du så hvor mange gram du har taget (eller planlægger at tage).
Noget af vandet fordamper nok, så du måske ikke helt kan regne med resultatet. Den usikkerhed ser jeg stort på.
Hvis du vil være sikker skal du hælde retten om og veje den,når den er færdig. Så kan du trække noget af vandet fra, så slutvægten bliver den samme.
Så ender du f.eks. med 2200g sammenkogt.
Når du indtaster din mad skriver du så hvor mange gram du har taget (eller planlægger at tage).
Noget af vandet fordamper nok, så du måske ikke helt kan regne med resultatet. Den usikkerhed ser jeg stort på.
Hvis du vil være sikker skal du hælde retten om og veje den,når den er færdig. Så kan du trække noget af vandet fra, så slutvægten bliver den samme.
13 år26. januar 2011 kl. 15:24
Jeg er ny herinde og har et spørgsmål.
Vi får tit sammenkogte retter, hvordan regner jeg ud, hvor meget jeg må få af den?
Tak :-)