Fandt lige disse opskrifetr på nettet, og ville gerne dele med Jer :
Pebernødder fra Kaalund Kloster (stor portion) 375 g brun farin 500 g mel 4 små æg 1 spsk smør 2 spsk stødt nellike 1 tsk hjortetaksalt
Alle ingredienserne æltes godt sammen, og formes til pebernødder på størrelse med en hasselnød. Lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ca. 8 minutter ved 200°C.
Lyse pebernødder (lille portion) 250 g hvedemel 50 g olie uden smag 100 g flormelis 1 æg ½ tsk hjortetaksalt 2-3 spsk letmælk Evt. kardemomme, kanel eller hvid peber
Alle ingredienserne æltes godt sammen, og formes til pebernødder på størrelse med en hasselnød. Lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ca. 7 minutter ved 225°C.
Pebernødder fra Kaalund Kloster (stor portion)
375 g brun farin
500 g mel
4 små æg
1 spsk smør
2 spsk stødt nellike
1 tsk hjortetaksalt
Alle ingredienserne æltes godt sammen, og formes til pebernødder på størrelse med en hasselnød. Lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ca. 8 minutter ved 200°C.
Lyse pebernødder (lille portion)
250 g hvedemel
50 g olie uden smag
100 g flormelis
1 æg
½ tsk hjortetaksalt
2-3 spsk letmælk
Evt. kardemomme, kanel eller hvid peber
Alle ingredienserne æltes godt sammen, og formes til pebernødder på størrelse med en hasselnød. Lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ca. 7 minutter ved 225°C.
Rigtig god slanke jul :)