Jeg så et mad program den anden dag, og derfra fik jeg ideen til denne forsundere version :
1 skive røget skinke (parma skinke) 1 æg 20g løg 20g kogt kartoffel fra dagen i forvejen 20g tomat.
Skær kartoflene ud i 1x1cm tern og brun dem på en pande i olie, kom løg i tynde skiver på og lad dem blive bløde, tilsæt til sidst tomaten. Tilsæt salt, peber og lidt timian. Tag en muffin form frem, en af metal eller plastik. Kom skinken i muffinformen så bund og sider er dækket, Kom grønsags blandingen i men fyld ikke helt op. Der skal være plads til et æg. Kom til sidst et æg ovenpå og stil dem i ovnen ved 160 grader til ægget er som du foretrækker. (10-15 min) MUMS. !! :o)
1 skive røget skinke (parma skinke)
1 æg
20g løg
20g kogt kartoffel fra dagen i forvejen
20g tomat.
Skær kartoflene ud i 1x1cm tern og brun dem på en pande i olie, kom løg i tynde skiver på og lad dem blive bløde, tilsæt til sidst tomaten. Tilsæt salt, peber og lidt timian.
Tag en muffin form frem, en af metal eller plastik. Kom skinken i muffinformen så bund og sider er dækket, Kom grønsags blandingen i men fyld ikke helt op. Der skal være plads til et æg.
Kom til sidst et æg ovenpå og stil dem i ovnen ved 160 grader til ægget er som du foretrækker. (10-15 min)
MUMS. !! :o)