2 hakkede løg 1 spsk smør 2 skrællede agurker, befriet for kerner 2 spsk mel 2½ dl grøntsagsbouillon 125 g mel 125 g cremefraiche 2 spsk sennep 400 g sejfilet (kan sagtens erstattes med anden fisk) 1 spsk citronsaft ½ bundt friskhakket persille
Tilbehør: kartoffelmos eller (nye) kartoffler
Skær agurkerne i stykker på 2 cm. Svits løgene i smørret og steg dem kort med. Drys melet over , svits og spæd op med bouillonen og rør cremefraiche og sennep i. Smag til med salt og pepper. Skær fisken i strimler krydr og stænk med citronsaften. Kog i 4 minutter. Strø dilden over og servér.
Pr portiong cirka: 20 g protein 21 g fedt 5 g kulhydrater 297 kcal
Velbekomme
14 år11. oktober 2010 kl. 20:58
Superlakridsen (slettet)
#2 af Superlakridsen (slettet)
re: Fiskegullash med agurker
Hold da op.. Det ser godt nok lækkert og sundt ud!!
Det skal prøves :-) Tror straks jeg vil forslå den her opskrift til mine forældre ;-)
14 år11. oktober 2010 kl. 21:15
bruger slettet
#3 af bruger slettet
re: Fiskegullash med agurker
Lyder super lækkert.
MEN er det umuligt at erstatte smør og creme fraiche med fedtfattige varer, f.eks. olie og cheasy fraiche?
Skal det være f.eks dijon sennep ?
14 år12. oktober 2010 kl. 12:07
Superlakridsen (slettet)
#4 af Superlakridsen (slettet)
re: Fiskegullash med agurker
Nu har jeg lige siddet og kigget den igennem igen...
Er det en fejl at der både står 125g mel og 2 spsk mel??
I så fald, hvilken en af dem skal jeg gå ud fra er rigtig :-)?
14 år12. oktober 2010 kl. 16:08
Louise J (slettet)
#5 af Louise J (slettet)
re: Fiskegullash med agurker
haha du har da ret... det er 2 spsk mel... det andet skal slettes...
til 4 personer
2 hakkede løg
1 spsk smør
2 skrællede agurker, befriet for kerner
2 spsk mel
2½ dl grøntsagsbouillon
125 g mel
125 g cremefraiche
2 spsk sennep
400 g sejfilet (kan sagtens erstattes med anden fisk)
1 spsk citronsaft
½ bundt friskhakket persille
Tilbehør: kartoffelmos eller (nye) kartoffler
Skær agurkerne i stykker på 2 cm. Svits løgene i smørret og steg dem kort med. Drys melet over , svits og spæd op med bouillonen og rør cremefraiche og sennep i. Smag til med salt og pepper. Skær fisken i strimler krydr og stænk med citronsaften. Kog i 4 minutter. Strø dilden over og servér.
Pr portiong cirka:
20 g protein
21 g fedt
5 g kulhydrater
297 kcal
Velbekomme