Fiskegullash med agurker

Du læser en tråd i debat > kost

#1
Fiskegullash med agurker
Bliver simpelthen nød til at dele denne med jer.

til 4 personer

2 hakkede løg
1 spsk smør
2 skrællede agurker, befriet for kerner
2 spsk mel
2½ dl grøntsagsbouillon
125 g mel
125 g cremefraiche
2 spsk sennep
400 g sejfilet (kan sagtens erstattes med anden fisk)
1 spsk citronsaft
½ bundt friskhakket persille

Tilbehør: kartoffelmos eller (nye) kartoffler

Skær agurkerne i stykker på 2 cm. Svits løgene i smørret og steg dem kort med. Drys melet over , svits og spæd op med bouillonen og rør cremefraiche og sennep i. Smag til med salt og pepper. Skær fisken i strimler krydr og stænk med citronsaften. Kog i 4 minutter. Strø dilden over og servér.

Pr portiong cirka:
20 g protein
21 g fedt
5 g kulhydrater
297 kcal

Velbekomme
14 år11. oktober 2010 kl. 20:58
#2
re: Fiskegullash med agurker
Hold da op.. Det ser godt nok lækkert og sundt ud!!

Det skal prøves :-) Tror straks jeg vil forslå den her opskrift til mine forældre ;-)
14 år11. oktober 2010 kl. 21:15
#3
re: Fiskegullash med agurker
Lyder super lækkert.

MEN er det umuligt at erstatte smør og creme fraiche med fedtfattige varer, f.eks. olie og cheasy fraiche?

Skal det være f.eks dijon sennep ?
14 år12. oktober 2010 kl. 12:07
#4
re: Fiskegullash med agurker
Nu har jeg lige siddet og kigget den igennem igen...

Er det en fejl at der både står 125g mel og 2 spsk mel??

I så fald, hvilken en af dem skal jeg gå ud fra er rigtig :-)?
14 år12. oktober 2010 kl. 16:08
#5
re: Fiskegullash med agurker
haha du har da ret... det er 2 spsk mel... det andet skal slettes...
14 år12. oktober 2010 kl. 20:10
#6
re: Fiskegullash med agurker
Super :-)
14 år13. oktober 2010 kl. 15:22


For at deltage i debatten:
Log ind
eller opret en profil, hvis du ikke allerede er medlem

Henter...