Hej Frk Jakob,
Jeg tror du kunne trappe brødet lidt ned til frokost, fx ½ skive mindre. Det er i hvert fald min egen erfaring at brødet ofte tager for mange af "mine" kalorier pr. dag.
Til eftermiddag spiser jeg nogle gange knækbrød, jeg synes det mætter godt i forhold til mængden man spiser. Jeg bruger Cheasy smøreost på eller spiser en banan til.
Her i sommer har jeg lavet mange smoothies som mellemmåltider. Jeg bruger min stavblender - det går hurtigt og den er lettere at vaske op end en "rigtig" blender.
Til aften studser jeg over du skriver kl. 8?
Skulle der stå 18? Ellers kunne du måske spise tidligere så du ikke bliver helt så sulten. Lav evt. madplan (eller få en på mail) så du ved hvad du skal have. Du kan måske lave en stor portion mad søndag og fryse ned i portioner?
Bare lidt tanker :)
#2 af Linda Skovgaard
Jeg spiser ofte en bolle eller fedtfattig youghurt til morgen. Det holder mig oftest mæt til frokost, men ellers spiser jeg frugt frem til frokost. Så langt så godt.
Til frokost tager jeg altid 2-300 gram grønt (ofte en STOR gulerod og noget andet, hvis der er broccoli er det en sikker vinder). Derudover som regel t skiver fuldkornsrugbrød og noget pålæg, idag var der laks. Jeg sørger for at tage en del, ca 150 gram, så jeg får nok protein.
Til eftermiddag savner jeg inspiration, her er jeg ofte sulten og det ender tit med noget brød eller lignende. Nogle gange også noget frugt eller en gulerod.
Til aften går det noglge gange godt, andre gange skidt. Idag stod den på pasta og pølser, nemt men ikke så smart at spise. Andre dage er det kylling og grøntsager, tit råkost. Dog blvier det tit for store portioner, fordi jeg er for sulten når kl er 8.
Men jeg savner noget inspiration, spark i røven osv.