Rødpætter, skrupper, sej, torsk, tun, multe og skaldyr. Der er mange at vælge imellem.
Dampning eller på grill er klart den mest fedtfattige måde at tilberede på, men der hænger nu ikke meget fedt ved en upaneret rødspætte som er stegt i rigeligt smør, hvis bare du tager den af panden med det samme den er færdig.
Hvis fedtstoffet på panden får lov at blive kold så hænger det ved det kød man steger i det, men hvis man tager det af mens panden stadig er stegevarm, så er det så forsvindede lidt der hænger ved. Men smagen er helt klart fantastisk.
PÅ dk-kogebogen.dk kan du finde mange gode opskrifter. De der har, et icon ud for sig, der ligner et brev, er med næringsberegning.
Du behøver dog ikke at holde dig til de fedtfattigefisk. Fedtet i fisk er af den sunde slags og forsøg har vist at personer der fik fed fisk mindst en gang om ugen tabte sig mere end de personer der ikke gjorde.
God fornøjelse.
#2 af rdrd (slettet)
Simpelt spørgsmål herfra :) hvilke fisk er de mest fedtfattige og hvordan tilbereder man dem mest fedtfattigt .. Gerne med lidt opskrifter og kcal antal til ..
På forhånd mange tak :D