#2 af taina (slettet)
Lufttæt beholder?!
Du læser en tråd i debat > kosttaina (slettet)
#2
re: Lufttæt beholder?!
Sådan synes jeg, at alt brød bliver, når man lægger det i en pose (bortset fra rugbrød, men det skal jo heller ikke være sprødt på den måde). Men hvis man lader posen være åben (eller lader være med at pakke det lufttæt), så bliver det bare tørt i stedet for.
Kan du ikke smide dine brød fem minutter i ovnen, når du skal have dem? Så skulle de gerne være sprøde igen :-)
mvh. tina
Kan du ikke smide dine brød fem minutter i ovnen, når du skal have dem? Så skulle de gerne være sprøde igen :-)
mvh. tina
14 år15. maj 2010 kl. 19:47
xony (slettet)
#3
re: Lufttæt beholder?!
de er smurt med chokolade, så jeg tror ikke, en tur i ovnen vil være et hit :-D
14 år15. maj 2010 kl. 20:20
bruger slettet
#4
re: Lufttæt beholder?!
Jeg ville som du selv foreslår, prøve en kagedåse næste gang. Småkager bliver jo ikke bløde i sådan en fætter, så mon ikke det gælder for rugbrødssticks også??
Dem skal jeg i øvrigt prøve at lave....lysdr lækkert :-)
Vh Karin
Dem skal jeg i øvrigt prøve at lave....lysdr lækkert :-)
Vh Karin
14 år16. maj 2010 kl. 13:10
i går lavede jeg nogle lækre levebrødssticks med chokolade og rørsukker. Der stod, at de skulle opbevares i en lufttæt beholder. Jeg har så hældt dem over i en plastikbøtte med tætsluttende låg. I dag er sticksene helt bløde :o( De var helt kølet ned, da jeg lagde dem i plastikbøtten. Vil det være bedre at lægge dem i en kagedåse feks?