Hvordan gør jeg her ?

Du læser en tråd i debat > kost


#1
Hvordan gør jeg her ?
Jeg har lavet en flæskesteg i ovenen , som jeg vejede i rå tilstand ialt 2200 g .... færdig stegt 1300 g , kan ikke få det til at passe med antal kacl for 70 gr jeg har spist , det gav kun 168 kacl . Ved det giver 285 kacl , da en veninde bruger en anden kalorieberegner , hvor hun har tastet det ind som rå og færdig.
14 år20. marts 2010 kl. 21:42
#2
re: Hvordan gør jeg her ?
Du trækker vandet fra > tilføj flæskesteg 2200 g > tilføj vand -900 g = 1300 g færdig flæskesteg. Jeg har indtastet opskrifter på flæskesteg af nakkekam og flæskesteg af svinekam og sendt til dig, så skal du bare aktivere dem. Den sidst nævnte passer med det kalorie antal du skriver din veninde fik.
14 år21. marts 2010 kl. 08:56
#3
re: Hvordan gør jeg her ?
Øhhh .... ja er jo ret ny her , så hvor går jeg lige hen og gør det ; sorry mine dumme spørgsmål.
14 år21. marts 2010 kl. 21:56
#4
re: Hvordan gør jeg her ?Har fundet ud af det
Takker mange gange , har fundet det :-).
Knus
14 år21. marts 2010 kl. 22:17
#5
re: Hvordan gør jeg her ? Afprøvet :-)
Jahhhh det var fordi jeg lavede mellemrum det ikke ville ... hehe . Tarkkk
14 år23. marts 2010 kl. 19:09
#6
re: Hvordan gør jeg her ? Afprøvet :-)
Jeg har sendt dig begge dele som opskrift. Du kan aktivere dem ved at klikke på dem i mad > dine varer/opskrifter
14 år23. marts 2010 kl. 19:12
#7
re: Hvordan gør jeg her ? Afprøvet :-)
Minus vand? Hvad med afsmeltet fedt? Kunne vi ikke få/lave reelle beregninger på færdige produkter? Næringsindholdet ændrer sig jo på mange måder, når varer tilberedes. Administrator?
Skal det være, så lad det være!
14 år7. april 2010 kl. 12:34
#8
re: Hvordan gør jeg her ? Afprøvet :-)
ja, jeg havde sådan set også tænkt på at veje det afsmeltede fedt og taste det ind som -spæk.
14 år7. april 2010 kl. 22:31
#9
re: Hvordan gør jeg her ? Afprøvet :-)
Husk at hvis I ikke spiser sværdene og fedtet på stegen men kun det magre kød i midten, så er det jo helt skært og går under svinekød, magert, i stedet for flæskesteg :-) Det sparer en del kalorier
14 år10. april 2010 kl. 17:15
#10
re: Hvordan gør jeg her ? Afprøvet :-)
Ja, hvis man kan holde sig fra sværene :-) Det er da det bedste ved flæskesteg.
14 år12. april 2010 kl. 13:21



For at deltage i debatten:
Log ind
eller opret en profil, hvis du ikke allerede er medlem

Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });