#2 af bruger slettet
Madplan uge 10
Du læser en tråd i debat > kostbruger slettet
#2
re: Madplan uge 10
Her er vores for denne uge:
Mandag: Skinketournedous m/ ovnkartofler og urtesovs
Tirsdag: Hakkebøffer m/ kartofler, sovs og rødbedesalat
Onsdag: Koteletter i fad m/ ris, majs og champignon
Torsdag: Mannagrød
Fredag: Pandekager m/ kødfyld m/ majs, ærter og revne gulerødder + italiensk chokoladekage og is til dessert (vi skal have gæster, derfor denne usunde, men garanteret lækre dessert ;-))
Lørdag: Medister m/ kartofler, sovs og stegte rødbeder
Søndag: Kartoffelmos m/ kødsovs og gulerodssalat
Mandag: Skinketournedous m/ ovnkartofler og urtesovs
Tirsdag: Hakkebøffer m/ kartofler, sovs og rødbedesalat
Onsdag: Koteletter i fad m/ ris, majs og champignon
Torsdag: Mannagrød
Fredag: Pandekager m/ kødfyld m/ majs, ærter og revne gulerødder + italiensk chokoladekage og is til dessert (vi skal have gæster, derfor denne usunde, men garanteret lækre dessert ;-))
Lørdag: Medister m/ kartofler, sovs og stegte rødbeder
Søndag: Kartoffelmos m/ kødsovs og gulerodssalat
14 år9. marts 2010 kl. 17:17
Frandsen1987 (slettet)
#3
re: Madplan uge 10
Kan da lige tilføje de få dage jeg skal lave mad :)
Mandag: Lasagne m. blandet salat
Tirsdag: Tærte m. blandet salat
Onsdag: Tærte m. blandet salat
Torsdag skal jeg spise hos en veninde, mener det var noget med nogle spinat pandekager, så det bliver spændende :)
Fredag - mandag skal jeg til London med mine kollegaer, så jeg tør slet ikke tænke på hvad der kommer indenbords der. Kan håbe de mange gåture og dansen i baren om aftenen kan råde bod på noget af alt maden :)
Mandag: Lasagne m. blandet salat
Tirsdag: Tærte m. blandet salat
Onsdag: Tærte m. blandet salat
Torsdag skal jeg spise hos en veninde, mener det var noget med nogle spinat pandekager, så det bliver spændende :)
Fredag - mandag skal jeg til London med mine kollegaer, så jeg tør slet ikke tænke på hvad der kommer indenbords der. Kan håbe de mange gåture og dansen i baren om aftenen kan råde bod på noget af alt maden :)
14 år9. marts 2010 kl. 21:01
elis
#4
re: Madplan uge 10
Jeg er med
Mandag: tarteletter m høns i asparges (rester)
Tirsdag; Boller i karry m brune ris
Onsdag: Fiskefrikadeller m kartofler og gulerodssalat
Torsdag: Pasta m kødsovs, tomatsalat
Fredag: Svinekam (uden svær) m bagte rodfrugter
Weekenden er ikke planlagt endnu.
Mandag: tarteletter m høns i asparges (rester)
Tirsdag; Boller i karry m brune ris
Onsdag: Fiskefrikadeller m kartofler og gulerodssalat
Torsdag: Pasta m kødsovs, tomatsalat
Fredag: Svinekam (uden svær) m bagte rodfrugter
Weekenden er ikke planlagt endnu.
14 år10. marts 2010 kl. 09:25
SundDiæt (slettet)
#5
re: Madplan uge 10
Vi spiser primært vegetarisk og har altid flere retter, der "overlapper" hinanden fra dag til dag, så her de næste planlagte retter uden ugedage:
Lasagne med bagte grøntsager
Fennikel salat med appelsin og birkes
Indisk gulerodssuppe med appelsin
Rødkålsalat
Speltsalat med tørrede tranebær og hasselnød
Lasagne med bagte grøntsager
Fennikel salat med appelsin og birkes
Indisk gulerodssuppe med appelsin
Rødkålsalat
Speltsalat med tørrede tranebær og hasselnød
14 år10. marts 2010 kl. 19:21
Magia (slettet)
#6
re: Madplan uge 10
Søndag: Æbleflæsk m. grovbolle
Mandag: aubergine/tomat-salat, laksebøffer, grovbolle
Tirsdag: Røde bøffer, salat m. stegte pærer, grovbolle
Onsdag: Rodfrugter og kylling i ovn
Torsdag: Cæsarsalat (slanke udgave fra iform)
Fredag: Rodfrugter i ovn, stegt andebryst.
Mandag: aubergine/tomat-salat, laksebøffer, grovbolle
Tirsdag: Røde bøffer, salat m. stegte pærer, grovbolle
Onsdag: Rodfrugter og kylling i ovn
Torsdag: Cæsarsalat (slanke udgave fra iform)
Fredag: Rodfrugter i ovn, stegt andebryst.
14 år11. marts 2010 kl. 09:28
bruger slettet
#7
re: Madplan uge 10
Uhm æbleflæsk!!
Har du en særlig slanke-opskrift på det, eller spiser du bare den almidelige??
Vh Karin
Har du en særlig slanke-opskrift på det, eller spiser du bare den almidelige??
Vh Karin
14 år13. marts 2010 kl. 13:54
bruger slettet
#8
re: Madplan uge 10
@sunddiæt: Hvordan laver du gulerodssuppen???
14 år14. marts 2010 kl. 13:58
SundDiæt (slettet)
#9
re: Madplan uge 10
Her opskriften på gulerodsuppen:
1 kg gulerødder i stykker
1 løg hakket
3 fed hvidløg hakket
Smør
(Svitses i gryde)
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
(Svitses kortvarigt med i gryden til sidst)
1 tsk garam masala tilsættes
Grøntsagsbouillon (skal dække gulerødderne - tilsæt mere eller mindre efter ønsket konsistens - jeg bruger almindelige grøntsagsboullion terninger fra Knorr + vand, smag dig frem og tilsæt hellere for lidt bouillon terning først)
Revet skal og saft af en økologisk appelsin
Det hele koger til gulerødderne er møre, blendes med stavblender (er suppen for tyk tilsættes mere vand eller grøntsagsbouillon).
Stort nip safran tilsættes, suppen koges kortvarigt op og smages til med peber og evt. mere garam masala.
Serveres med græsk yoghurt (gerne den helt fedtfattige på 0,1 %) og hakket frisk koriander.
1 kg gulerødder i stykker
1 løg hakket
3 fed hvidløg hakket
Smør
(Svitses i gryde)
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
(Svitses kortvarigt med i gryden til sidst)
1 tsk garam masala tilsættes
Grøntsagsbouillon (skal dække gulerødderne - tilsæt mere eller mindre efter ønsket konsistens - jeg bruger almindelige grøntsagsboullion terninger fra Knorr + vand, smag dig frem og tilsæt hellere for lidt bouillon terning først)
Revet skal og saft af en økologisk appelsin
Det hele koger til gulerødderne er møre, blendes med stavblender (er suppen for tyk tilsættes mere vand eller grøntsagsbouillon).
Stort nip safran tilsættes, suppen koges kortvarigt op og smages til med peber og evt. mere garam masala.
Serveres med græsk yoghurt (gerne den helt fedtfattige på 0,1 %) og hakket frisk koriander.
14 år14. marts 2010 kl. 21:01
Her er min madplan:
Mandag: Forloren hare med kartofler, brun sovs og coleslaw
Tirsdag: Risengrød
Onsdag: Pasta og kødsovs med rodfrugter
Torsdag: Pangasiusfilet i stærk tomatsovs med ris og gulerodsråkost
Fredag: Her tager vi rester fra de foregående 2 dage
Lørdag: Tomatsuppe med suppehorn
Søndag: Spicy oksegryde med kartoffelmos og kogt broccoli