#2 af Bøge (slettet)
medister på kartoffel/porrebund
Du læser en tråd i debat > kostBøge (slettet)
#2
re: medister på kartoffel/porrebund
Ej Mette, det lyder rigtig lækkert, blev det godt? Det er vildt længe siden jeg har smagt medister, tror jeg skal prøve din metode i løbet af næste uge.
Tak for inspiration.
mvh
Bøge
Tak for inspiration.
mvh
Bøge
14 år31. januar 2010 kl. 19:43
Mivsel (slettet)
#3
re: medister på kartoffel/porrebund
ja det lyder da bestemt rigtig lækkert. det tror jeg da skal prøves en dag
14 år31. januar 2010 kl. 19:51
mettekh (slettet)
#4
re: medister på kartoffel/porrebund
jeg synes det er rigtig lækkert....så kan man tillade sig at spise et lille stykke medister selv om man skal tabe sig. vi får det sommetider...og hvis jeg ikke lige gider det med medister laver jeg det med kylling
14 år11. februar 2010 kl. 13:06
Kartofler, gulerødder og porrer i tynde skiver lægges i bunden af ovnfast fad og bouillonvand hældes ved og salt og peber tilsættes. Medisteren lægges ovenpå og kommer i ovnen på 220 grader i ca en time. efter den første halve time vendes medisteren.