#2 af claus (slettet)
At indtaste hjemmelavet suppe/fond?
Du læser en tråd i debat > kostclaus (slettet)
#2
re: At indtaste hjemmelavet suppe/fond?
Jeg har selv spekuleret over det samme, når jeg har kogt suppe, hvor jeg bruger kødet til noget andet eller lignende. Og jeg har ikke rigtigt fundet noget svar på, hvordan man finder ud af det, så jeg har gjort det, at hvis jeg har kogt en hønsekødssuppe, så vælger jeg en standard-suppe i listen og satser på, at det giver ca. det samme.
Hvis det er en ren grøntsagssuppe, så tror jeg bare, at jeg ville regne den som vand - det må være ret begrænset, hvad de giver af kalorier, dem der bliver taget op...
Hvis det er en ren grøntsagssuppe, så tror jeg bare, at jeg ville regne den som vand - det må være ret begrænset, hvad de giver af kalorier, dem der bliver taget op...
14 år6. januar 2010 kl. 09:14
Jeg står og vil koge en grøntsagssuppe, og vil koge suppen på et hold grøntsager. Og når så suppen skal serveres vil jeg kassere de grøntsager supper er kogt på og tilsætte nye i små tern.
Skal jeg indtaste begge hold grøntsager, elelr kun det sidste?
De grøntsager jeg koger suppen på bliver jo ikke spist, så man får jo ikke al energien fra dem.
Håber nogen kan hjælpe mig...