Fordeling af protein/kul/fedt

Du læser en tråd i debat > kost

#1
Fordeling af protein/kul/fedt
I den runde grafik, der viser statistikken over ens indtag pr dag - hvordan er den optimale fordeling så mellem kulhydrater, proteiner og fedt? Hvordan skal det procentvise fordeling helst se ud?
14 år3. januar 2010 kl. 00:19
#2
re: Fordeling af protein/kul/fedt
Kære anonyme,

På oversigten kan du se, at det anbefalede er følgende:
Protein: 10-20 E% (mål: 15 E%)
Kulhydrat: 50-60 E% (mål: 55 E%)
Fedt: 25-35 E% (mål: 30 E%)
Alkohol: 0-5 E%

Gerne imod den nedre grænse fedt 25-30E% ved vægttab.

Anbefalingerne stammer fra Nordiske Næringsstofanbefalinger 2004.

Mvh Lone
14 år3. januar 2010 kl. 10:27


For at deltage i debatten:
Log ind
eller opret en profil, hvis du ikke allerede er medlem

Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });