#2 af sunk (slettet)
Det var den kartoffel!!
Du læser en tråd i debat > kostsunk (slettet)
#2
re: Det var den kartoffel!!
Det er sådan jeg plejer at indtaste kartofler - den rå vægt, vejet før tilberedning.
15 år30. marts 2009 kl. 19:08
Rollike
#3
re: Det var den kartoffel!!
Hejsa
Du kan jo prøve at veje dine kartofler før og efter bagning, så kan du se hvor meget de svinder :)
På den måde kan du selv oprette en ny vare der hedder bagt kartoffel...
Jeg hjælper gerne med udregning af protein fedt, kulhydrat i den bagte kartoffel, hvis det giver dig problemer :)
Du kan jo prøve at veje dine kartofler før og efter bagning, så kan du se hvor meget de svinder :)
På den måde kan du selv oprette en ny vare der hedder bagt kartoffel...
Jeg hjælper gerne med udregning af protein fedt, kulhydrat i den bagte kartoffel, hvis det giver dig problemer :)
15 år1. april 2009 kl. 22:18
bruger slettet
#4
re: Det var den kartoffel!!
Rollikke hvordan gør man det? Og hvor bliver resten af kartoflen af?
Jeg har lige i dag selv målt før og efter bagning, og det er jo helt vildt der er til forskel de svinder jo halvtreds procent eller i den stil
Jeg har lige i dag selv målt før og efter bagning, og det er jo helt vildt der er til forskel de svinder jo halvtreds procent eller i den stil
15 år12. april 2009 kl. 18:14
bruger slettet
#5
re: Det var den kartoffel!!
Lige et spørgsmål mere : taster i den rå mængde kartoffel ind eller kun hvad det vejer når det har været i ovnen? Jeg kan altså ikke hitte ud af hvad der er mest rigtigt, og hvorfor
15 år12. april 2009 kl. 18:19
Strud (slettet)
#6
re: Det var den kartoffel!!
Det er vand, der fordamper, så den rå vægt skal indtastes.
Kh Astrid
Kh Astrid
15 år15. april 2009 kl. 15:57
KH Misha