#2 af Easy (slettet)
Pitabrød
Du læser en tråd i debat > kostEasy (slettet)
#2
re: Pitabrød
Det der får pita brødene til at puffe op er at de kommer ind i en ULTRA varm ovn - og får et "chock" der får dem til at hæve :-))) Lyder skægt, men det virker! I min opskrift skal dejen først hæve 1 time, derefter rulles ud og formes til pita brød der efterhæver 15 min. og så i en ovn der er 250 grader varm i 6-8 min. Afkøl på rist.
15 år14. januar 2009 kl. 06:58
antihero (slettet)
#3
re: Pitabrød
tusind tak. Det var også min tanke :)
15 år14. januar 2009 kl. 09:35
iakob
#4
re: Pitabrød
Jeg har nogle gange formået at lave pita-boller. De smager fint også uden det tomme hulrum. Men det er lidt mere vanskeligt at få ærterne til at blive derinde :-)
15 år15. januar 2009 kl. 12:57
Nogen der ved, hvorfor pitabrødene puffer op? Og er der en chance for, at de forbliver flade?
dk-kogebogen.dk
Det er den opskrift jeg planlægger at bruge. Har regnet mig frem til, at der er ca. 50 kcal i per brød.