hej
Jeg ligger ikke inde med bøgerne men har lånt rigtig mange af dem på biblioteket. Faktisk har (mit) bibliotek en overdårdig samling af kogebøger, selv de helt nye. Jeg låner dem, og finder inspiration i dem, kopier en opskrift eller 2 og hvis bogen er helt fantastisk køber jeg den. Mon ikke du kunne kigge efter om du kunne låne dem og selv vurdere sundheds-værdien. Så vidt jeg selv husker er de ikke alt for "gammeldags" på den måde at sovsen skal rundes af med smør eller fløde, men visse desserter KAN nok ikke laves "sundt" (jeg kan bare ikke forene mig med en Tiramisu lavet på fromage frais.....griner, men det er da muligt det smager dejligt)
#2 af Easy (slettet)
Jeg tænker især på Kirks "Fisk", "Hverdagsmad" og "Nikolajs Grønne Verden" samt Plums "Mors mad året rundt". Hvordan er disse kogebøger sådan energimæssigt? Kan man følge disse kogebøger og spise sundt, magert og varieret? Er der f.eks. hvidvin og/eller fløde i halvdelen af fiskeretterne?
Kender I Kirks "Mad i Kassen"? Er det madpakkemad, der skrives om?