Prøv denne fantastiske vinter-kød og grøntsagsret!
Den tog mig 15-20 minutter at lave, og den smager bare så godt. Den giver cirka 570 kalorier. Men så får man altså også en stor, farvemættet og meget velsmagende portion aftensmad, som man kan nyde med god samvittighed.
2 fadkoteletter 2 store tomater 1 rødbede 1 pastinak 3-4 fed hvidløg 5 gram olie Salt og peber
Grøntsagerne skæres ud i mellem-tynde skiver og steges på panden i lidt olie i 5-7 minutter
Kødet skæres i tern og steger med grøntsagerne til de er møre, cirka 8-10 minutter.
Det smager såååå godt. Retten bliver dejlig rød, snasket, lidt sødlig i smagen og kødet smager jo fantastisk og er mørt. Jeg dryssede lidt god karry over retten inden jeg spiste den.
Ps. Det er min egen opskrift. Den opstod ligesom bare.
God fornøjelse!!
Kirius
16 år30. september 2008 kl. 19:35
Kaffen (slettet)
#2 af Kaffen (slettet)
re: Prøv denne fantastiske vinter-kød og grøntsagsret!
Tak for opskriften - den kommer på madplanen i næste uge! Ps. Jeg spiser nok kun 1 kotelet - mon så ikke kcal kommer ned omkring 400?
16 år30. september 2008 kl. 22:16
kirius
#3 af kirius
re: Prøv denne fantastiske vinter-kød og grøntsagsret!
Jo kalorierne daler jo væsentligt jo mindre kotelet, man kommer i.
Hvordan gik det med det? Fik du lavet retten?
16 år11. oktober 2008 kl. 22:20
bruger slettet
#4 af bruger slettet
re: Prøv denne fantastiske vinter-kød og grøntsagsret!
Hvor mange personer er opskriften beregnet til?
16 år12. oktober 2008 kl. 19:25
kirius
#5 af kirius
re: Prøv denne fantastiske vinter-kød og grøntsagsret!
den er beregnet for en person. Men jeg er også et madklaver og elsker store portioner. Der er rigeligt med mad selv med en enkelt kotelet. Jeg tror faktisk også det vil smage godt med fx grønne linser i, i stedet for svinekød.
2 fadkoteletter
2 store tomater
1 rødbede
1 pastinak
3-4 fed hvidløg
5 gram olie
Salt og peber
Grøntsagerne skæres ud i mellem-tynde skiver og steges på panden i lidt olie i 5-7 minutter
Kødet skæres i tern og steger med grøntsagerne til de er møre, cirka 8-10 minutter.
Det smager såååå godt. Retten bliver dejlig rød, snasket, lidt sødlig i smagen og kødet smager jo fantastisk og er mørt. Jeg dryssede lidt god karry over retten inden jeg spiste den.
Ps. Det er min egen opskrift. Den opstod ligesom bare.
God fornøjelse!!
Kirius