#2 af antihero (slettet)
Fedtstof
Du læser en tråd i debat > kostantihero (slettet)
#2
re: Fedtstof
helse.net.dynamicweb.dk
Jeg ved så ikke hvordan det er med grøntsager.. Jeg laver stort set alt i ovn for at spare fedtet.
Jeg ved så ikke hvordan det er med grøntsager.. Jeg laver stort set alt i ovn for at spare fedtet.
16 år19. august 2008 kl. 11:08
bruger slettet
#3
re: Fedtstof
Okay, det er jo også en meget smart idé...
16 år19. august 2008 kl. 20:55
iakob
#4
re: Fedtstof
"Men magert kød, der paneres, er faktisk ikke underlødig kost. Som en tommelfingerregel angiver Fødevaredirektoratet, at kød med et fedtindhold på omkring 10 g pr. 100 g kød sagtens kan indgå i et ernæringsrigtigt måltid."
Hehe.. så kan jeg med god samvittighed spise panerede fiskefiletter :-D
Hehe.. så kan jeg med god samvittighed spise panerede fiskefiletter :-D
16 år20. august 2008 kl. 10:14
Jeg tænkte på om der er nogen der kan fortælle mig hvorvidt man skal regne fedtstof til stegning (smør eller olie) med i kalorieregnskabet... Jeg har hørt at panden opsuger fedtet og man egentlig ikke spiser det medmindre man hælder det over bøffen, men holder det virkelig stik?
Knus Julie Malou