Jeg tænkte på om der er nogen der kan fortælle mig hvorvidt man skal regne fedtstof til stegning (smør eller olie) med i kalorieregnskabet... Jeg har hørt at panden opsuger fedtet og man egentlig ikke spiser det medmindre man hælder det over bøffen, men holder det virkelig stik?
Jeg ved så ikke hvordan det er med grøntsager.. Jeg laver stort set alt i ovn for at spare fedtet.
16 år19. august 2008 kl. 11:08
bruger slettet
#3 af bruger slettet
re: Fedtstof
Okay, det er jo også en meget smart idé...
16 år19. august 2008 kl. 20:55
iakob
#4 af iakob
re: Fedtstof
"Men magert kød, der paneres, er faktisk ikke underlødig kost. Som en tommelfingerregel angiver Fødevaredirektoratet, at kød med et fedtindhold på omkring 10 g pr. 100 g kød sagtens kan indgå i et ernæringsrigtigt måltid."
Hehe.. så kan jeg med god samvittighed spise panerede fiskefiletter :-D
Jeg tænkte på om der er nogen der kan fortælle mig hvorvidt man skal regne fedtstof til stegning (smør eller olie) med i kalorieregnskabet... Jeg har hørt at panden opsuger fedtet og man egentlig ikke spiser det medmindre man hælder det over bøffen, men holder det virkelig stik?
Knus Julie Malou