#2 af bruger slettet
Æg
Du læser en tråd i debat > kostbruger slettet
#2
re: Æg
Nej det er de ikke. Æg påvirker ikke kolestorol tallet væsentligt - det er en gammel myte. 3 æg om ugen skulle ikke være noget problem.
16 år11. august 2008 kl. 07:08
bruger slettet
#3
re: Æg
Spurgte engang min læge om det, som sagde at æg er helt ufarlige. Kun hvis du i forvejen har tendens til for højt kolesteroltal skal du holde tilbage.
16 år11. august 2008 kl. 10:32
bruger slettet
#4
re: Æg
Det lyder godt, det er jeg glad for at høre :)
16 år11. august 2008 kl. 11:02
bruger slettet
#5
re: Æg
Jeg er enig med de andre.
Jeg har næsten også altid æg i køleskabet, for de kan udgøre en hurtig og let måltid.
Jeg har lige fået taget prøver for mit blodsukker og kolesterol. Jeg kan ikke huske tallene, kun at min læge sagde de var særdeles fine og det hænder ofte at jeg spiser mere end 3 æg om ugen.
Jeg har næsten også altid æg i køleskabet, for de kan udgøre en hurtig og let måltid.
Jeg har lige fået taget prøver for mit blodsukker og kolesterol. Jeg kan ikke huske tallene, kun at min læge sagde de var særdeles fine og det hænder ofte at jeg spiser mere end 3 æg om ugen.
16 år11. august 2008 kl. 16:24
bruger slettet
#6
re: Æg
Det er er jeg vældig beroliget over at høre.
16 år12. august 2008 kl. 10:20
Jeg er interesseret i at vide hvorvidt det er usundt at spise æg i store mængder.
Hos mig er æg en permanent vare i køleskabet, da de smager dejligt, kan tilberedes på mange måder og kun indeholder ca. 80 kalorier pr. stk.
Så jeg spiser som regel omkring 3 æg om ugen.
For nylig hørte jeg at det er en stor kilde til kolestorol(staves?) og en bekendt har fortalt mig at man skal nøjes med at spise et par æg om måneden.
Holder det stik? Er æg virkelig så farlige? Og hjælper det i så fald hvis man fjerner blommen og kun spiser hviden?