En god og lækker dessert er denne relativt fedtfattige rabarbercrumble til 4 personer:
250 snittede rabarber
60 g rørsukker
1 1/2 dl. havregryn
15 gram hakkede hasselnødder
15 gram smør
50 gram græsk yoghurt
Bland rabarberne med halvdelen af sukkeret og fordel dem i fire små ovnfaste skåle. Bland resten af sukkeret med havregryn og nødder og smuldr smørret i balndingen. Fordel blandingen oven på rabarberne og sæt skålene i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Server desserten lun med yoghurt.
Energi pr. person; kcal 184, fedt 29 %, protein 9 %, kulhydragt 62 %
Mange hilsner
Camilla
#2 af nesualc (slettet)
Er der nogen her som ligger inde med en god opskrift på en rabarber-desert (evt rabarbertærte)? Den må meget gerne være børnevenlig, men ellers stikker jeg ungerne en is.