Googlede lige lidt rundt, og fandt til min glæde, en artikel om at man sagens kan stege kød i smør uden at det er mere fedende eller bidragene til de dårlige fedtsyre end hvis man steger dem i diverse planteolier, da kødet simpelthen ikke syger noget af fedten. Så skal man jo så bare lige huske at der IKKE skal laves sovs bagefter!
Jeg skal helt sikkert have smøren tilbage i mit køleskab nu :)
madogsundhed.dk (desuden skriver de det samme inde på netdoktor)
16 år2. april 2008 kl. 03:02
iakob
#2 af iakob
re: Smør til stegning.
Det er korrekt - med mindre man panerer kødet :-)
Og sovsen... Prøv at finde den gamle kogebog "Let Sovsen, Jensen" - den er faktisk ret god.
Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ",
"dismiss": "OK",
"allow": "Det er fint",
"deny": "Afvis",
"link": " cookiepolitik.",
"href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/"
},
onInitialise: function(status) {
if(status == cookieconsent.status.allow) {
runScriptsRequiringConsent();
}
},
onStatusChange: function(status) {
if (this.hasConsented()) {
runScriptsRequiringConsent();
}
/*else {
document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/";
}*/
createCookie("cookieconsent_time","now",365);
}
})
}
}, 1000);
});
Jeg skal helt sikkert have smøren tilbage i mit køleskab nu :)
madogsundhed.dk
(desuden skriver de det samme inde på netdoktor)